вторник, 3 декабря 2013 г.

салат сирки яйця



Салат сирки яйця
Треба мати: 3 плавлених сирки, 4 варених яйця, пучечок зеленої цибулі, пучечок листочків зеленого салату, 100 г крабових паличок, 200 г вершкового масла, 3/4 склянки сметани та 3/4 склянки майонезу.
Складові салату треба викладати на блюдо, вистелене листочками зеленого салату, шарами: перший шар - сирки, натерті на тертушку; другий шар - дрібно посічені яйця; третій шар - посічена зелена цибуля; четвертий шар - дрібно посічені крабові палички; п’ятий шар - охолоджене масло, натерте на тертушку.
Сметану змішати з майонезом, залити зверху салат і поставити до холодильника.
Коли салат охолоне, блюдо треба вийняти і святково прикрасити. Із зеленої цибулі зробити „очерет". Яєчний жовток змішати з маслом і зробити „качалочки" очерету та прикріпити їх на зелену цибулю. Із білої цибулини вирізати білі лілії, із тієї ж маси (жовток з маслом) та вареної моркви сформувати жовті лілії. Із листка салату та зеленого огірка зробити фігурку жаби. Салат готовий.
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий