Пиріг „Привіт”
Для приготування пирога з варенням треба мати: 500 г борошна, 300 г цукру,250 г вершкового
масла, 150 г сметани, 100 г ядер грецьких горіхів, 9 яєць, 20 г дріжджів, 1
склянку кислуватого варення, 0,5 чайної ложечки солі, дрібку (на кінчику ножа)
ваніліну.Для приготування пирога з варенням необхідно: Готувати пиріг у такій послідовності:
змішуємо борошно з м’яким вершковим маслом. До сметани додаємо 20 г цукру,
дріжджі та сіль. Усе вимішуємо і залишаємо, щоб тісто „підійшло”. Яйця
розбиваємо і відділяємо білки від жовтків. Посуд з білками ставимо у
холодильник. Жовтки додаємо до сметани.Потім вимішуємо однорідне тісто і розкачуємо його в пласт
завтовшки з палець-мізинець і ставимо у духовку. Випікаємо за температури 220°С
приблизно 25 хвилин, щоб тісто набуло золотавого кольору. Корж виймаємо з
духовки і, коли охолоне, змащуємо його варенням та посипаємо подрібненими
горіхами. Потім виймаємо з холодильника білки, додаємо 150 г цукру і збиваємо
до утворення піни. Цією масою заливаємо пиріг поверх горіхів і знову ставимо у
гарячу духовку, щоб білок набув золотаво-коричневого кольору.Тільки що ви переглянули пиріг з варенням рецепт приготування. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пирогиСтраницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий