четверг, 26 декабря 2013 г.

пиріг з варенням рецепт

Пиріг „Привіт”
Для приготування пирога з варенням треба мати:  500 г борошна, 300 г цукру,250 г вершкового масла, 150 г сметани, 100 г ядер грецьких горіхів, 9 яєць, 20 г дріжджів, 1 склянку кислуватого варення, 0,5 чайної ло­жечки солі, дрібку (на кінчику ножа) ваніліну.Для приготування пирога з варенням необхідно: Готувати пиріг у такій послідовності: змішуємо борошно з м’яким вершковим мас­лом. До сметани додаємо 20 г цукру, дріжджі та сіль. Усе вимішуємо і залишаємо, щоб тісто „підійшло”. Яйця розбиваємо і відділяємо білки від жовтків. Посуд з білками ставимо у холодильник. Жовтки додаємо до сметани.Потім вимішуємо однорідне тісто і розкачуємо його в пласт завтовшки з палець-мізинець і ставимо у духовку. Випікаємо за температури 220°С приблизно 25 хвилин, щоб тісто набуло золотавого кольору. Корж виймаємо з духовки і, коли охолоне, змащуємо його варенням та посипаємо подрібненими горіхами. Потім вий­маємо з холодильника білки, додаємо 150 г цукру і збиваємо до утворення піни. Цією масою заливаємо пиріг поверх горіхів і знову ставимо у гарячу духовку, щоб білок набув золотаво-коричневого кольору.Тільки що ви переглянули пиріг з варенням рецепт приготування. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий