Пиріг з грибами
Для тіста треба
мати: 2,5 склянки пшеничного борошна,
20 г дріжджів, 200 г вершкового масла, одне яйце, 1 столову ложу цукру, 2
столові ложки вершків, чарочку горілки (40-50 г).
Для
начинки: 400 г зеленої цибулі, 100 г кропу, 5 варених яєць, 100 г вершків,
200-300 г грибів.
Якщо ви хочете пекти пиріг з грибами вранці,
то з вечора треба замісити тісто з борошна, дріжджів та невеликої кількості
теплої води. Вранці слід додати в тісто яйце, цукор, вершки та горілку. Все
ретельно вимісити і поставити в тепле місце, щоб тісто підійшло.
А тим часом готуємо начинку. Дрібно
посічену цибулю товчемо з крупною сіллю, додаємо посічену зелень кропу,
подрібнену яєчню з 5 яєць, смажені шматочки грибів, найкраще печериць або
білих, трохи меленого перцю та вершки і ретельно вимішуємо. Готове тісто
розкачуємо у пласт по формі дека, викладаємо на нього ще теплу начинку,
защипуємо краї, змащуємо яйцец і випікаємо в духовці до готовності. Готовність
тіста перевіряємо дерев'яною шпажкою.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий