вторник, 3 декабря 2013 г.

пиріг з грибами



Пиріг з грибами
Для тіста треба мати: 2,5 склянки пшеничного бо­рошна, 20 г дріжджів, 200 г вершкового масла, одне яйце, 1 столову ложу цукру, 2 столові ложки вершків, чарочку горілки (40-50 г).
Для начинки: 400 г зеленої цибулі, 100 г кропу, 5 варених яєць, 100 г вершків, 200-300 г грибів.
Якщо ви хочете пекти пиріг з грибами вранці, то з вечора треба замісити тісто з борошна, дріжджів та невеликої кількості теплої води. Вранці слід додати в тісто яйце, цукор, вершки та горілку. Все ретельно вимісити і поставити в тепле місце, щоб тісто підійшло.
А тим часом готуємо начинку. Дрібно посічену ци­булю товчемо з крупною сіллю, додаємо посічену зе­лень кропу, подрібнену яєчню з 5 яєць, смажені шма­точки грибів, найкраще печериць або білих, трохи ме­леного перцю та вершки і ретельно вимішуємо. Гото­ве тісто розкачуємо у пласт по формі дека, викладає­мо на нього ще теплу начинку, защипуємо краї, зма­щуємо яйцец і випікаємо в духовці до готовності. Го­товність тіста перевіряємо дерев'яною шпажкою.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий