суббота, 21 декабря 2013 г.

страви із гречки

Крупа гречана — корисна при шлунково-кишкових захворюваннях, недокрів’ї, розладах нервової систе­ми, захворюваннях нирок, цукровому діабеті.
РОЗСОЛЬНИК ОРИГІНАЛЬНИЙ.
Для приготування  страви із  гречки треба мати: 
Півсклянки гречаної крупи, моркви­на, корінь петрушки, селера, цибули­на, 2 ст. л. вершкового масла, 2-3 со­лоні огірки, 3-4 картоплини, 5-8 зерен чорного перцю, лавровий листок, 1 склянка огіркового розсолу, 3 літри води. Для приготування  страви із  гречки необхідно: Нарізані соломкою овочі, подрібне­ну цибулю, кубики солоних огірків тушкувати на маслі 15-20 хв. Пере­класти в каструлю, залити окропом, додати нарізану картоплю, гречану крупу, сіль і варити ще 15 хв. Перед подачею заправити огірковим проці­дженим розсолом і сметаною. Поси­пати подрібненою зеленню петруш­ки, кропу.
ЗРАЗИ З СИРОМ.
Для приготування  страви із  гречки треба мати: 
Склянка гречаної крупи , 200 г сиру (творогу), 2 склянки молока, 2 яєць, 2 ст. л. цукру, 2 ст. л. вершко вого масла, 4 ст. л. сметани, сіль. Для приготування  страви із  гречки необхідно: У кипляче молоко з маслом (1 ст. л.) всипати крупу, варити на слабкому вогні до готовності. Остудити, додати яйце, ст. л. цукру, ретельно перемішати. Сир пропустити через м’ясорубку, змішати з яйцем і цукром. Із гречаної каші сформувати млинці, покласти на них сир, зліпити пиріжечки, довести до готовності на водяній бані. Пода­вати зі сметаною.
КОРЖИКИ ГРЕЧАНІ.
Для приготування  страви із  гречки треба мати: 
2 склянки гречаного борошна, 2 яблука, ст. л. цукру, ст. л. вершкового масла, сіль. Для приготування  страви із  гречки необхідно:  
Борошно підсушити на сковорідці, цукор розчинити в окропі. Цукровим сиропом розвести гречане борошно, додати подрібнені очищені яблука, сіль, усе перемішати. Смажити на сковорідці, змащеній маслом, до зо­лотистого кольору.Тільки що ви переглянули страви із  гречки рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Блюда из круп, и макаронных изделий 

Комментариев нет:

Отправить комментарий