Крупа гречана — корисна при
шлунково-кишкових захворюваннях, недокрів’ї, розладах нервової системи,
захворюваннях нирок, цукровому діабеті.
РОЗСОЛЬНИК ОРИГІНАЛЬНИЙ.
РОЗСОЛЬНИК ОРИГІНАЛЬНИЙ.
Для приготування страви
із гречки треба мати:
Півсклянки гречаної крупи, морквина, корінь петрушки, селера, цибулина, 2 ст. л. вершкового масла, 2-3 солоні огірки, 3-4 картоплини, 5-8 зерен чорного перцю, лавровий листок, 1 склянка огіркового розсолу, 3 літри води. Для приготування страви із гречки необхідно: Нарізані соломкою овочі, подрібнену цибулю, кубики солоних огірків тушкувати на маслі 15-20 хв. Перекласти в каструлю, залити окропом, додати нарізану картоплю, гречану крупу, сіль і варити ще 15 хв. Перед подачею заправити огірковим процідженим розсолом і сметаною. Посипати подрібненою зеленню петрушки, кропу.
Півсклянки гречаної крупи, морквина, корінь петрушки, селера, цибулина, 2 ст. л. вершкового масла, 2-3 солоні огірки, 3-4 картоплини, 5-8 зерен чорного перцю, лавровий листок, 1 склянка огіркового розсолу, 3 літри води. Для приготування страви із гречки необхідно: Нарізані соломкою овочі, подрібнену цибулю, кубики солоних огірків тушкувати на маслі 15-20 хв. Перекласти в каструлю, залити окропом, додати нарізану картоплю, гречану крупу, сіль і варити ще 15 хв. Перед подачею заправити огірковим процідженим розсолом і сметаною. Посипати подрібненою зеленню петрушки, кропу.
ЗРАЗИ
З СИРОМ.
Для приготування страви із гречки треба мати:
Склянка гречаної крупи , 200 г сиру (творогу), 2 склянки молока, 2 яєць, 2 ст. л. цукру, 2 ст. л. вершко вого масла, 4 ст. л. сметани, сіль. Для приготування страви із гречки необхідно: У кипляче молоко з маслом (1 ст. л.) всипати крупу, варити на слабкому вогні до готовності. Остудити, додати яйце, ст. л. цукру, ретельно перемішати. Сир пропустити через м’ясорубку, змішати з яйцем і цукром. Із гречаної каші сформувати млинці, покласти на них сир, зліпити пиріжечки, довести до готовності на водяній бані. Подавати зі сметаною.
Для приготування страви із гречки треба мати:
Склянка гречаної крупи , 200 г сиру (творогу), 2 склянки молока, 2 яєць, 2 ст. л. цукру, 2 ст. л. вершко вого масла, 4 ст. л. сметани, сіль. Для приготування страви із гречки необхідно: У кипляче молоко з маслом (1 ст. л.) всипати крупу, варити на слабкому вогні до готовності. Остудити, додати яйце, ст. л. цукру, ретельно перемішати. Сир пропустити через м’ясорубку, змішати з яйцем і цукром. Із гречаної каші сформувати млинці, покласти на них сир, зліпити пиріжечки, довести до готовності на водяній бані. Подавати зі сметаною.
КОРЖИКИ
ГРЕЧАНІ.
Для приготування страви із гречки треба мати:
2 склянки гречаного борошна, 2 яблука, ст. л. цукру, ст. л. вершкового масла, сіль. Для приготування страви із гречки необхідно:
Для приготування страви із гречки треба мати:
2 склянки гречаного борошна, 2 яблука, ст. л. цукру, ст. л. вершкового масла, сіль. Для приготування страви із гречки необхідно:
Борошно підсушити на сковорідці, цукор розчинити
в окропі. Цукровим сиропом розвести гречане борошно, додати подрібнені очищені
яблука, сіль, усе перемішати. Смажити на сковорідці, змащеній маслом, до золотистого
кольору.Тільки що ви
переглянули страви
із гречки рецепти приготування.Рецепти
приготування дивіться
ще за наступними посиланнями: Блюда из круп, и
макаронных изделий
Комментариев нет:
Отправить комментарий