Для приготування сладкого перця в маринаде треба мати: 4 кг
ротунди, 4 л води, 4 столові ложки солі, 4 столові ложки натурального меду, 2
склянки цукру, склянку 9%-ного оцту. Для приготування сладкого перця в маринаде необхідно: До води додати сіль, цукор, мед, оцет.
Закип’ятити, зняти піну, що утворилася. Ротунду треба вимити, видалити
насіння, розкласти у 3-літрові банки, залити гарячим маринадом, прикрити
кришками і залишити настоятися на ніч. За ніч перці просякнуть маринадом і
ущільняться. З однієї банки перці треба розкласти в інші і долити маринадом.
Стерилізувати ЗО хвилин. Охолоджувати банки треба, накривши простирадлом.Тільки що ви переглянули сладкий перец в маринаде рецепт приготування.Рецепти приготування
дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий