суббота, 7 декабря 2013 г.

Сладкий перец в маринаде


Для приготування сладкого перця в маринаде треба мати:  4 кг ротунди, 4 л води, 4 столові ложки со­лі, 4 столові ложки натурального меду, 2 склянки цукру, склянку 9%-ного оцту. Для приготування сладкого перця в маринаде необхідно: До води додати сіль, цукор, мед, оцет. Закип’ятити, зняти піну, що утворилася. Ротунду треба вимити, вида­лити насіння, розкласти у 3-літрові банки, залити гаря­чим маринадом, прикрити кришками і залишити настоя­тися на ніч. За ніч перці просякнуть маринадом і ущіль­няться. З однієї банки перці треба розкласти в інші і до­лити маринадом. Стерилізувати ЗО хвилин. Охолоджува­ти банки треба, накривши простирадлом.Тільки що ви переглянули сладкий перец в маринаде рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий