четверг, 5 декабря 2013 г.

гарбузова каша с манкой



Гарбузова каша с манкой
Треба мати: 1 кг гарбуза з яскравим забарвленням, 0,5 склянки манної крупи, склянку молока, 2 столові ложки цукру, 50 г вершкового масла, сіль - за смаком.
Підготовлений гарбуз нарізати шматочками і в товстос­тінній каструлі варити з маслом та молоком до напівготов- ності, постійно перемішуючи, всипати манну крупу, цукор, сіль і довести до готовності.
Перед подачею до столу у кожну тарілку треба поклас­ти шматочок масла.
Смачного усім!
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Каши
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках страви із гарбуза  

Комментариев нет:

Отправить комментарий