Гарбузова каша с манкой
Треба
мати: 1 кг гарбуза з яскравим забарвленням, 0,5 склянки манної крупи, склянку
молока, 2 столові ложки цукру, 50 г вершкового масла, сіль - за смаком.
Підготовлений гарбуз нарізати
шматочками і в товстостінній каструлі варити з маслом та молоком до
напівготов- ності, постійно перемішуючи, всипати манну крупу, цукор, сіль і
довести до готовності.
Перед подачею до столу у кожну
тарілку треба покласти шматочок масла.
Смачного усім!
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Каши
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках страви із гарбуза
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Каши
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках страви із гарбуза
Комментариев нет:
Отправить комментарий