Салат из редиса с печенью
Треба
мати: 150 г телячої печінки, 300 г червоного болгарського перцю, 2 столові
ложки олії, 3 столові ложки сметани, пучечок зелені. Сіль, цукор, перець - за смаком.
Редиску нарізуємо кружальцями.
Печінку звільняємо від плівок і нарізуємо невеликими шматочками. Посипаємо
цукром (щоб не гірчила) і чорним меленим перцем. Обсмажуємо у невеликій
кількості олії, постійно перевертаючи. Потім додаємо підготовлену редиску і
смажимо разом 10 хв. Солимо за смаком, поливаємо сметаною та посипаємо
подрібненою зеленню петрушки.
Такий салат можна подати в
спеціально спеченій корзиночці.
Корзиночка для салатів
Такі корзиночки
ще називають тарталетками. їх
готують заздалегідь. Вони можуть довго зберігатись у морозильнику. Щоб
приготувати корзиночки, треба мати
маленькі гофровані формочки, такі як для маленьких кексів.
Для
тіста треба мати: склянку борошна, 1/4 чайної ложечки солі, 70 г вершкового
масла або маргарину, 2-3 столові ложки води, 1 жовток.
До борошна
всипаємо сіль, додаємо м'яке масло або маргарин і ретельно січемо ножем.
Додаємо жовток, воду і вимішуємо тісто. Кількість тіста в рецепті розрахована
на 10-15 корзиночок залежно від товщини тіста і розміру формочки.
Такі корзиночки можна наповнювати
добре знайомим салатом "Олів'є" або будь-яким іншим.
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски
Комментариев нет:
Отправить комментарий