вторник, 3 декабря 2013 г.

Салат из редиса с печенью



Салат из редиса с печенью
Треба мати: 150 г телячої печінки, 300 г червоного болгарського перцю, 2 столові ложки олії, 3 столові ложки сметани, пучечок зелені. Сіль, цукор, перець - за смаком.
Редиску нарізуємо кружальцями. Печінку звільняємо від плівок і нарізуємо невеликими шматочками. Посипа­ємо цукром (щоб не гірчила) і чорним меленим перцем. Обсмажуємо у невеликій кількості олії, постійно пере­вертаючи. Потім додаємо підготовлену редиску і смажи­мо разом 10 хв. Солимо за смаком, поливаємо смета­ною та посипаємо подрібненою зеленню петрушки.
Такий салат можна подати в спеціально спеченій корзиночці.

Корзиночка для салатів
Такі корзиночки ще називають тарталетками. їх го­тують заздалегідь. Вони можуть довго зберігатись у морозильнику. Щоб приготувати корзиночки, треба мати маленькі гофровані формочки, такі як для ма­леньких кексів.
Для тіста треба мати: склянку борошна, 1/4 чайної ложечки солі, 70 г вершкового масла або маргарину, 2-3 столові ложки води, 1 жовток.
До борошна всипаємо сіль, додаємо м'яке масло або маргарин і ретельно січемо ножем. Додаємо жов­ток, воду і вимішуємо тісто. Кількість тіста в рецепті розрахована на 10-15 корзиночок залежно від товщи­ни тіста і розміру формочки.
Такі корзиночки можна наповнювати добре знайо­мим салатом "Олів'є" або будь-яким іншим.
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий