Для приготування халви
домашньой треба мати: 2 склянки
ядер смажених грецьких горіхів,2 клянки соняшникового насіння (без лушпиння), 2
склянки присмаженого борошна. Для приготування халви домашньой необхідно: Усі складові двічі пропустити через м’ясорубку.
Потім додати 0,5 склянки олії, 0,5 склянки молока, 2 склянки цукру, ванілін.
Халву треба варити 5 хв. на помірному вогні до розчинення цукру, а потім
розлити у форми і охолодити.Тільки що ви переглянули халва домашня рецепт приготування. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий