Огірки у відварі із щавлю
Для приготування огірків консервованих треба мати: 2 кг огірків, 300 г щавлю, 1 л фільтрованої води (без хлору), 5 зонтиків кропу, 100 г цукру, 50 г солі. Для приготування огірків консервованих необхідно: Огірки вимити, облити окропом, а потім — холодною водою. Вкласти у банку разом з кропом. Листочки щавлю промити, посікти, залити окропом і прокип’ятити. Відвар відцідити, листочки протерти через металеве ситечко, додати сіль, цукор, з’єднати із відваром і вилити у банку з огірками. Для нетривалого зберігання закрити капроновою кришкою, а для тривалого зберігання провести триразову заливку і закатати металевою кришкою.Тільки що ви переглянули огірки консервовані рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:домашние заготовки
Для приготування огірків консервованих треба мати: 2 кг огірків, 300 г щавлю, 1 л фільтрованої води (без хлору), 5 зонтиків кропу, 100 г цукру, 50 г солі. Для приготування огірків консервованих необхідно: Огірки вимити, облити окропом, а потім — холодною водою. Вкласти у банку разом з кропом. Листочки щавлю промити, посікти, залити окропом і прокип’ятити. Відвар відцідити, листочки протерти через металеве ситечко, додати сіль, цукор, з’єднати із відваром і вилити у банку з огірками. Для нетривалого зберігання закрити капроновою кришкою, а для тривалого зберігання провести триразову заливку і закатати металевою кришкою.Тільки що ви переглянули огірки консервовані рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий