суббота, 7 декабря 2013 г.

пиріжки на кефірі


Для приготування пиріжків на кефірі треба мати:  0,5 л кефіру, 2 яйця, 2 столові ложки олії, сіль, борошно - за потребою. Замісити тісто.
Особливість цих пиріжків у тому, що до них підійде будь-яка начинка: варене і пропущене через м’ясорубку м'ясо, картопля, заправлена смаженим салом з цибу­лею, готова гречана каша, повидло тощо.Смажити пиріжки треба на олії.Тільки що ви переглянули пиріжки на кефірі рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий