четверг, 21 ноября 2013 г.

салат з цвітної капусти



Салат з цвітної капусти
Треба мати: 200 г цвітної капусти, по 3 не дуже вели­ких огірків та помідорів, 2 середнього розміру яблука, 2 столові ложки ягід винограду; 4-6 листочків зеленого са­лату, 0,5 склянки сметани, зелень петрушки, сіль.
Спочатку відварюємо та охолоджуємо цвітну капусту, ділимо її на суцвіття. Огірки, помідори і яблука очищаємо від шкірочки і нарізуємо шматочками. Перемішуємо, до­даємо виноград, заправляємо підсоленою сметаною, зверху притрушуємо нарізаними салатом та петрушкою.
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий