Салат з цвітної капусти
Треба
мати: 200 г цвітної капусти, по 3 не дуже великих огірків та помідорів, 2
середнього розміру яблука, 2 столові ложки ягід винограду; 4-6 листочків зеленого салату, 0,5
склянки сметани, зелень петрушки, сіль.
Спочатку відварюємо та охолоджуємо
цвітну капусту, ділимо її на суцвіття. Огірки, помідори і яблука очищаємо від
шкірочки і нарізуємо шматочками. Перемішуємо, додаємо виноград, заправляємо
підсоленою сметаною, зверху притрушуємо нарізаними салатом та петрушкою.
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски
Комментариев нет:
Отправить комментарий