Мариновані кавуни
Для
приготування маринаду треба мати: 6 л води, 0,5 л оцту, 1 склянку (250 г) солі,
2 склянки цукру. Розмішую у холодній воді, щоб розчинилися сіль і цукор. Беру
5-6 чистих 3-літрових банки і наповнюю їх доверху скибочками кавуна з
шкоринкою. Бажано, щоб кавун був не перестиглий, краще недостиглий. У кожну
банку кладу 2-3 лаврових листочки і заливаю кожну банку по вінця, щоб маринад
покрив верхню скибочку кавуна. Банки прикриваю кришками і ставлю у 40-літрову
каструлю варити. Коли вода в каструлі закипить, шкоринка кавуна має стати
світлішою. Після 8 хв. кипіння я виймаю банки і закриваю кришками.У мене
виходить дуже смачно, чого бажаю і вам.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках домашние заготовки
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий