четверг, 21 ноября 2013 г.

Мариновані кавуни



Мариновані кавуни
Для приготування маринаду треба мати: 6 л води, 0,5 л оцту, 1 склянку (250 г) солі, 2 склянки цукру. Розмішую у холодній воді, щоб розчинилися сіль і цукор. Беру 5-6 чистих 3-літрових банки і наповнюю їх доверху скибочками кавуна з шкоринкою. Бажано, щоб кавун був не перестиглий, краще недостиглий. У кожну банку кладу 2-3 лаврових листочки і заливаю кожну банку по вінця, щоб маринад покрив верхню скибочку кавуна. Банки прикриваю кришками і ставлю у 40-літрову каструлю варити. Коли вода в каструлі закипить, шкоринка кавуна має стати світлішою. Після 8 хв. кипіння я виймаю банки і закриваю кришками.У мене виходить дуже смачно, чого бажаю і вам.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий