Перець, фарширований овочами
Треба
мати: 5-7 великих
перчин, 200 г рису, одну велику цибулину, 2 морквини, пучечок щавлю та
петрушки,З столові ложки томату-пюре, 100 г жиру, сіль, перець.
Спочатку відварюємо рис. Тим часом
на сковороді обсмажуємо подрібнені цибулю та моркву. Все змішуємо, до-1
даємо нарізане листя щавлю, петрушки, солимо, перчимо. Додаємо
томатну пасту. Все змішуємо. Начиняємо очищений і бланширований перець.
Тушкуємо на малому вогні до готовності. Перець подаємо до столу із сметаною.Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски
Комментариев нет:
Отправить комментарий