четверг, 21 ноября 2013 г.

Перець фарширований



Перець, фарширований овочами
Треба мати: 5-7 великих перчин, 200 г рису, одну ве­лику цибулину, 2 морквини, пучечок щавлю та петрушки,З столові ложки томату-пюре, 100 г жиру, сіль, перець.
Спочатку відварюємо рис. Тим часом на сковороді обс­мажуємо подрібнені цибулю та моркву. Все змішуємо, до-1 даємо нарізане листя щавлю, петрушки, солимо, перчи­мо. Додаємо томатну пасту. Все змішуємо. Начиняємо очищений і бланширований перець. Тушкуємо на малому вогні до готовності. Перець подаємо до столу із сметаною.
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий