четверг, 21 ноября 2013 г.

рецепти приготування курки



Рецепти приготування курки
Треба мати: тушку великої курки, 1 склянку гострого томатного соусу, 2-3 цибулини, 500 г яблук, 200 г твер­дого сиру, жир, сіль, 2 столові ложки вершкового масла.
Курку ділимо на порції, обсмажуємо і складаємо у товстостінний посуд. Додаємо томатний соус, очищені і нарізані дольками яблука, подрібнену цибулю, солимо, зверху засипаємо натертим сиром і поливаємо розтопленим маслом і ставимо гусятницю з куркою на 1-1,5год. у духовку при помірному вогні.
Рецепты приготовления Блюда из птицы смотрите еще по следующим ссылках  Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий