Рецепти приготування курки
Треба
мати: тушку
великої курки, 1 склянку гострого томатного соусу, 2-3 цибулини, 500 г яблук,
200 г твердого сиру, жир, сіль, 2 столові ложки вершкового масла.
Курку ділимо на порції, обсмажуємо і
складаємо у товстостінний посуд. Додаємо томатний соус, очищені і нарізані
дольками яблука, подрібнену цибулю, солимо, зверху засипаємо натертим сиром і
поливаємо розтопленим маслом і ставимо гусятницю з куркою на 1-1,5год. у духовку
при помірному вогні.
Рецепты приготовления Блюда из птицы смотрите еще по следующим ссылках Блюда из птицы
Рецепты приготовления Блюда из птицы смотрите еще по следующим ссылках Блюда из птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий