четверг, 21 ноября 2013 г.

простой рецепт чебуреков с мясом



Простой рецепт чебуреков с мясом
Для тіста треба мати: 50 г рослинного маргарину, 1 склян­ку холодної води, сіль, борошно за потребою. Для фаршу треба мати: свинину та яловичину, цибулю або курячий фарш з цибулею. Я використовую саме такий.
Замісити м’яке некруте тісто, розкачати його у дуже тон­кий пласт. Взяти звичайне чайне блюдце, прикладаючи до пласта тіста, вирізати кружечки.
Фарш викладаємо на середину кожного кружечка, краї защіпуємо і смажимо чебуреки в киплячій олії. Фарш має бути соковитим. Для цього до фаршу треба додати воду Смажені чебуреки будуть з юшечкою. Чебуреки, приготовлені за цим рецептом, будуть смачними навіть холодні.Смотрите рецепты приготовления вареников и чебуреков по следующих ссылкам: Вареники,чебуреки

Комментариев нет:

Отправить комментарий