Простой рецепт чебуреков с мясом
Для тіста треба мати: 50 г рослинного маргарину,
1 склянку холодної води, сіль, борошно за потребою. Для фаршу треба мати: свинину
та яловичину,
цибулю або
курячий фарш з
цибулею. Я використовую
саме такий.
Замісити м’яке некруте тісто, розкачати його у
дуже тонкий пласт. Взяти звичайне чайне блюдце, прикладаючи до пласта тіста,
вирізати кружечки.
Фарш викладаємо на середину кожного кружечка,
краї защіпуємо і смажимо чебуреки в киплячій олії. Фарш має бути соковитим. Для
цього до фаршу треба додати воду Смажені чебуреки будуть з юшечкою. Чебуреки,
приготовлені за цим рецептом, будуть смачними навіть холодні.Смотрите рецепты приготовления вареников и чебуреков по
следующих ссылкам: Вареники,чебуреки
Комментариев нет:
Отправить комментарий