четверг, 21 ноября 2013 г.

закусочний торт



Закусочний торт
Треба мати: млин­ці, приготовлені на свій смак, такі, які ви робите зазвичай, але без цукру й тоненькі.
Чим більше млинців, тим вищим буде торт.
Для начинки тре­ба мати: 300-500 г
м'ясного фаршу, 4 вели­кі цибулини, 2 варених яйця, 0,5 кг печериць, майонез для прикра­шання.
Дві великі цибулини дрібно посікти і обсма­жити. В цю ж сковороду додати фарш і все разом обсмажити до готовності або ж використати відварене м’ясо, пропущене через м’ясо­рубку. Два варених яйця подрібнити, посолити. Іще дві цибулини дрібно посікти і обсмажити. Окремо підсмажи­ти подрібнені гриби. Після цього з’єднати цибулю з гри­бами.Тепер можна формувати закусочний торт. На кожний мли­нець тонким шаром викладаємо начинку. Млинець плюс м’ясний фарш, плюс яйце, плюс млинець і т.д. до останнього млинця. Верх закусочного торта змащуємо майонезом і на 5-10 хв. ставимо в гарячу духовку. Після цього готовий торт прикрашаємо тоненькою ажурною сіточкою із майонезу і по­даємо до столу.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий