Закусочний торт
Треба
мати: млинці, приготовлені
на свій смак, такі, які ви робите зазвичай, але без цукру й тоненькі.
Чим більше млинців, тим
вищим буде торт.
Для начинки треба
мати: 300-500 г
м'ясного фаршу, 4 великі
цибулини, 2 варених яйця, 0,5 кг
печериць, майонез для прикрашання.
Дві великі цибулини дрібно посікти і обсмажити.
В цю ж сковороду додати фарш і все разом обсмажити до готовності або ж
використати відварене м’ясо, пропущене через м’ясорубку. Два варених яйця
подрібнити, посолити. Іще дві цибулини дрібно посікти і обсмажити. Окремо
підсмажити подрібнені гриби. Після цього з’єднати цибулю з грибами.Тепер можна формувати закусочний торт. На кожний
млинець тонким шаром викладаємо начинку. Млинець плюс м’ясний фарш, плюс яйце,
плюс млинець і т.д. до останнього млинця. Верх закусочного торта змащуємо
майонезом і на 5-10 хв. ставимо в гарячу духовку. Після цього готовий торт
прикрашаємо тоненькою ажурною сіточкою із майонезу і подаємо до столу.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий