четверг, 21 ноября 2013 г.

Курчата табака



Курчата табака
Треба мати: тушки чотирьох молодих курчат (на вісім пор­цій), 1 склянку сметани, 1 головку часнику, пучечок зелені петрушки та кропу.
Тушку розрізати вздовж грудинки навпіл. Розпластати на дощечці і натерти сіллю і червоним меленим перцем. Склас­ти в емальовану каструлю, присипавши подрібненим часни­ком (1 головка). Залити маринадом і витримати під гнітом дві години.
Маринад готуємо так: столову ложку 9%-ного оцту, 2-3 горошини духмяного перцю, 0,5 чайної ложечки цукру зали­ти склянкою окропу.
Через дві години курчат виймаємо, обсушуємо сервет­кою, ретельно відбиваємо тушки, змащуємо сметаною з усіх боків і смажимо під гнітом на гарячій сковороді з обох боків до світло-коричневого кольору.
Перед подачею до столу посипаємо зеленню з часнико­вим соусом. Часниковий соус: товчений часник змішати з невеликою кількістю води, додавши сіль, перець, оцет за смаком.
Рецепты приготовления Блюда из птицы смотрите еще по следующим ссылках  Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий