Как приготовить картофельный салат
Продукти на чотири особи: 2-3
картоплини, 2 твердих помідори, по 2 столові ложки консервованої солодкої
кукурудзи та зеленого горошку, 300 г пісної шинки, майонез, зелена петрушка,
салат.
Картоплю
відварити у "мундирах", охолодити та нарізати кубиками. Так само
нарізати помідори та шинку.На пласке блюдо покласти кілька листків салату, а
зверху шар нарізаної картоплі, яку можна посипати меленим перцем.Другий шар -
нарізані помідори, третій шар - кукурудза та зелений горошок. Все залити
майонезом. Зверху викласти нарізану шинку і прикрасити салат зеленою петрушкою.
Готовий салат охолодити і подавати до столу, не перемішуючи.
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски
Комментариев нет:
Отправить комментарий