четверг, 21 ноября 2013 г.

как приготовить картофельный салат



Как приготовить картофельный салат
Продукти на чотири особи: 2-3 картоплини, 2 твердих помідори, по 2 столові ложки консервованої солодкої кукурудзи та зеленого горошку, 300 г пісної шинки, майонез, зелена петрушка, салат.
Картоплю відварити у "мундирах", охолодити та нарізати кубиками. Так само нарізати помідори та шинку.На пласке блюдо покласти кілька листків салату, а зверху шар нарізаної картоплі, яку можна посипати меленим перцем.Другий шар - нарізані помідори, третій шар - кукурудза та зелений горошок. Все залити майонезом. Зверху викласти нарізану шинку і прикрасити салат зеленою петрушкою. Готовий салат охолодити і подавати до столу, не перемішуючи.
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий