перці з сиром
Продукти: три великих солодких
перці (бажано різних кольорів: червоний, жовтий, зелений), 200 г сиру, 100 г вершкового
масла, 2-3 зубки часнику, зелень петрушки та кропу цукор, сіль.
З перців
зрізати вершечок і вибрати серединку. Приготувати сиркову масу. Сир розтерти з
розм’якшеним маслом, додати посічений часник і зелень, дрібку цукру та солі.
Одержаною сирковою масою наповнити перці і охолодити, щоб начинка затверділа.Охолоджені
перці нарізати кружальцями, викласти на блюдо та прикрасити зеленою петрушкою і
кропом.
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски
Комментариев нет:
Отправить комментарий