четверг, 21 ноября 2013 г.

перці з сиром



 перці з сиром
Продукти: три великих солодких перці (бажано різних кольорів: червоний, жовтий, зелений), 200 г сиру, 100 г вершкового масла, 2-3 зубки часнику, зелень петрушки та кропу цукор, сіль.
З перців зрізати вершечок і вибрати серединку. Приготувати сиркову масу. Сир розтерти з розм’якшеним маслом, додати посічений часник і зелень, дрібку цукру та солі. Одержаною сирковою масою наповнити перці і охолодити, щоб начинка затверділа.Охолоджені перці нарізати кружальцями, викласти на блюдо та прикрасити зеленою петрушкою і кропом.
Рецепты еще вкусных салатов смотрите по следующим ссылкам: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий