Кальмари фаршировані
Треба мати: 1 кг
тушок кальмарів, 1 кг свіжих грибів (бажано печериць), 4-5 великих ріпчастих
цибулин, 1 склянку відвареного до готовності рису, два круто зварених яйця
(дрібно посічених), столову ложку майонезу, 4-5 смажених грецьких горіхів, олію
для смаження.
Кожну тушку кальмара слід облити окропом і
очистити від плівок та нутрощів. Промити. Після цього тушки готові для
фарширування. Посічені та підсмажені гриби, рис, яйця посолити, поперчити і
цим фаршем начинити тушки кальмарів. Сковороду змастити олією, дно викласти
сирою ріпчастою цибулею, нарізаною півкільцями. Це для того, щоб кальмари не
підгоріли. Викласти фаршировані кальмари у сковороду з цибулею, верх тушок
змастити майонезом і поставити в гарячу духовку на 15-30 хв. Готові тушки
фаршированих грибами кальмарів обережно викласти на блюдо і посипати смаженими
та подрібненими грецькими горіхами.
Все про блюда с рыбы и морепродуктов можно посмотреть по этой ссылке: блюда с рыбы и морепродуктов
Все про блюда с рыбы и морепродуктов можно посмотреть по этой ссылке: блюда с рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий