четверг, 21 ноября 2013 г.

Кальмари фаршировані



Кальмари  фаршировані
Треба мати: 1 кг тушок кальмарів, 1 кг свіжих грибів (ба­жано печериць), 4-5 великих ріпчастих цибулин, 1 склянку відвареного до готовності рису, два круто зварених яйця (дрібно посічених), столову ложку майонезу, 4-5 смажених грецьких горіхів, олію для смаження.
Кожну тушку кальмара слід облити окропом і очистити від плівок та нутрощів. Промити. Після цього тушки готові для фарширування. Посічені та підсмажені гриби, рис, яй­ця посолити, поперчити і цим фаршем начинити тушки кальмарів. Сковороду змастити олією, дно викласти сирою ріпчастою цибулею, нарізаною півкільцями. Це для того, щоб кальмари не підгоріли. Викласти фаршировані каль­мари у сковороду з цибулею, верх тушок змастити майоне­зом і поставити в гарячу духовку на 15-30 хв. Готові тушки фаршированих грибами кальмарів обережно викласти на блюдо і посипати смаженими та подрібненими грецькими горіхами.
Все про блюда с рыбы и морепродуктов можно посмотреть по этой ссылке: блюда с рыбы и морепродуктов

Комментариев нет:

Отправить комментарий