Необычные котлеты из фарша
Треба
мати: густий котлетний фарш.
Для начинки:
дрібно нарізані крабові палички, посічену зелень кропу;
петрушки, зеленої цибулі, для кожної котлети шматочок
замороженого вершкового масла, шматочок апельсину. Начинку посолити.
З котлетного фаршу сформувати оладки і на середину
кожного викласти крабові палички, зелень, шматочок вершкового масла та
маленький шматочок апельсина. Краї защіпнути і котлету запанірувати у борошні,
а потім обкачати у яйці, збитому з сіллю та перцем. Обсмажити на олії з обох
боків до готовності.
Якщо фарш рідкий, не
засмучуйтесь - можна його столовою ложкою викладати одразу на розігріту сковороду
з киплячою олією, а потім викласти начинку, а зверху - ще ложку фаршу і
обсмажити з обох боків.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках котлеты
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках котлеты
Комментариев нет:
Отправить комментарий