четверг, 21 ноября 2013 г.

необычные котлеты из фарша



Необычные котлеты из фарша
Треба мати: густий котлетний фарш.
Для начинки: дрібно нарізані крабові палички, посічену зелень кропу; петрушки, зеленої цибулі, для кожної котлети шматочок замороженого вер­шкового масла, шматочок апельсину. Начинку по­солити.
З котлетного фаршу сформувати оладки і на се­редину кожного викласти крабові палички, зелень, шматочок вершкового масла та маленький шмато­чок апельсина. Краї защіпнути і котлету запанірувати у борошні, а потім обкачати у яйці, збитому з сіллю та перцем. Обсмажити на олії з обох боків до готовності.
Якщо фарш рідкий, не засмучуйтесь - можна його столовою ложкою викладати одразу на розігріту сково­роду з киплячою олією, а потім викласти начинку, а зверху - ще ложку фаршу і обсмажити з обох боків.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках котлеты

Комментариев нет:

Отправить комментарий