Філе рибне
Треба мати: філе риби, приправу до
риби, кокосову стружку, соєвий соус, сіль, перець, кетчуп, яйця, олію. КІЛЬКІСТЬ продуктів
залежить від кількості порцій.
Рибне філе нарізуємо порційними шматочками, солимо,
перчимо. За бажання можна посипати приправою для риби та полити соєвим соусом.
У цьому випадку рибу солити не треба, тому що соєвий
соус солоний. Рибу залишаємо на 15 хвилин, щоб просякла спеціями. Кожний шматочок
риби треба обмокнути у збитому яйці, обкачати у суміші паніровочних сухарір і
кокосової стружки у пропорції 1:1. Рибу смажимо з обох боків на олії. Обсмажену
рибу складаємо в каструлю і заливаємо кетчупом „Торчин продукт.
Шашличний". Потім каструлю треба поставити на водяну баню на 3-5 хв., щоб
риба просякла кетчупом. Перед подачею до столу рибу треба гарно розкласти на
блюді і прикрасити зеленню петрушки.
Все про блюда с рыбы и морепродуктов можно посмотреть по этой ссылке: блюда с рыбы и морепродуктов
Все про блюда с рыбы и морепродуктов можно посмотреть по этой ссылке: блюда с рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий