четверг, 21 ноября 2013 г.

Філе рибне



Філе рибне
Треба мати: філе риби, приправу до риби, кокосову стружку, соєвий соус, сіль, перець, кетчуп, яйця, олію. КІЛЬ­КІСТЬ продуктів залежить від кількості порцій.
Рибне філе нарізуємо порційними шматочками, соли­мо, перчимо. За бажання можна посипати приправою для риби та полити соєвим соусом. У цьому випадку рибу со­лити не треба, тому що соєвий соус солоний. Рибу зали­шаємо на 15 хвилин, щоб просякла спеціями. Кожний шма­точок риби треба обмокнути у збитому яйці, обкачати у су­міші паніровочних сухарір і кокосової стружки у пропорції 1:1. Рибу смажимо з обох боків на олії. Обсмажену рибу складаємо в каструлю і заливаємо кетчупом „Торчин про­дукт. Шашличний". Потім каструлю треба поставити на во­дяну баню на 3-5 хв., щоб риба просякла кетчупом. Перед подачею до столу рибу треба гарно розкласти на блюді і прикрасити зеленню петрушки.
Все про блюда с рыбы и морепродуктов можно посмотреть по этой ссылке: блюда с рыбы и морепродуктов

Комментариев нет:

Отправить комментарий