Гуска тушкована рецепт
Треба мати: одну тушку молодої гуски, 2
цибулини, 3-4 солоних огірки, 2 великих солодких червоних перці,1-3 ложки жиру, сіль,
перець, невелику головку часнику.
Підготовлену тушку рубаємо на порції, обсмажуємо,солимо і ставимо тушкувати,
додавши підсмажену цибулю. В міру необхідності підливаємо воду і тушкуємо до
готовності. Потім додаємо нарізані шматочками огірки і перець і тушкуємо ще 20
хв. Додаємо потовчений часник і після цього знімаємо з вогню. Гуску викладаємо
на велику таріль і подаємо до столу.
Рецепты приготовления Блюда из птицы смотрите еще по следующим ссылках Блюда из птицы
Рецепты приготовления Блюда из птицы смотрите еще по следующим ссылках Блюда из птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий