четверг, 21 ноября 2013 г.

гуска тушкована рецепт



Гуска тушкована рецепт
Треба мати: одну тушку молодої гуски, 2 цибулини, 3-4 солоних огірки, 2 великих солодких червоних перці,1-3        ложки жиру, сіль, перець, невелику головку часнику.
 Підготовлену тушку рубаємо на порції, обсмажуємо,солимо і ставимо тушкувати, додавши підсмажену ци­булю. В міру необхідності підливаємо воду і тушкуємо до готовності. Потім додаємо нарізані шматочками огірки і перець і тушкуємо ще 20 хв. Додаємо потовче­ний часник і після цього знімаємо з вогню. Гуску викла­даємо на велику таріль і подаємо до столу.
Рецепты приготовления Блюда из птицы смотрите еще по следующим ссылках  Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий