пятница, 22 ноября 2013 г.

пиріг з мясом



Пиріг з мясом
Треба мати: готове листове тісто (воно завжди є в продажу), 250 г м'ясного фаршу.
Листкове тісто треба розкачати у корж і викласти на нього порціями м'ясний фарш, приправлений сіллю та перцем, подрібненими петрушкою або кропом. Потім край тіста загнути і склянкою вирізати пиріжечки у фор­мі вареника. Краї злегка защіпнути і защіпом донизу викласти на змащене жиром деко. Випікати на помір­ному вогні приблизно 20 хв., якщо хочете отримати пи­ріжечки круглої форми, то фарш треба накрити тістом так, щоб він був посередині виїмки склянки.
Подають пиріжки зі свіжою зеленню як самостійну страву або замість хліба до інших страв.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий