Рецепти тортів в домашніх умовах
Торт "Мурашник"
Треба
мати: борошно, пачку маргарину,
2 яйця, сіль, цукор, соду, згущене молоко.
Яйця збити з цукром, додати сіль, погашену соду,
ванільний цукор, маргарин. Борошна кладемо стільки, аби тісто було тугим.
Вимісивши, ставимо тісто на холод на 2 - 3 години. Охолоджене тісто тремо на
тертушці і гіркою випікаємо у духовці. За 10-15 хв. до готовності гірку
тіста, що нагадує мурашник, поливаємо згущеним молоком, знову ставимо в духовку
і випікаємо до готовності.
Рецепти тортів в домашніх умовах
Торт "Снікерс"
Торт "Снікерс"
Для
тіста: З склянки борошна, 3
яйця, по 1,5 склянки гметани і цукру, 1,5 чайної ложечки порошку-розпушу- іача, 1 чайну ложечку соди, 3 столові ложки
какао.
Усе це ретельно збиваємо, перемішуємо і ділимо
на 2-3 частини. Відповідно випікаємо 2-3 коржі. А тим часом готуємо крем.
Для приготування
крему треба мати: 300 г печива "Хрустики", 300 г горішків арахісу,
400 г вершкового масла, 0,5 літрової банки ірисок.
Масло змішуємо з ірисками, додаємо горішки та печиво,
вимішуємо і цим кремом змащуємо коржі.
Перед подачею до столу торт слід витримати на холоді
не менше 2-3-х годин.
Рецепти тортів в домашніх умовах
Торт довільної форми
Торт довільної форми
Треба
мати: 1 склянку цукру, 2 яйця
і борошна стільки, щоб маса була рідкувата, 2 банки згущеного молока.
Випікаємо корж. Коли він охолоне, подрібнюємо його.
Крошево заливаємо однією банкою згущеного молока і перемішуємо до однорідної
маси, якій надаємо ту форму, яка вам до вподоби, і поливаємо готовий торт ще
однією банкою згущеного молока. Прикрашаємо шматочками фруктів, які є під
рукою.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий