пятница, 22 ноября 2013 г.

рецепти тортів в домашніх умовах

Рецепти тортів в домашніх умовах

Торт "Мурашник"
Треба мати: борошно, пачку маргарину, 2 яйця, сіль, цукор, соду, згущене молоко.
Яйця збити з цукром, додати сіль, погашену соду, ванільний цукор, маргарин. Борошна кладемо стільки, аби тісто було тугим. Вимісивши, ставимо тісто на хо­лод на 2 - 3 години. Охолоджене тісто тремо на тер­тушці і гіркою випікаємо у духовці. За 10-15 хв. до го­товності гірку тіста, що нагадує мурашник, поливаємо згущеним молоком, знову ставимо в духовку і випікає­мо до готовності.
Рецепти тортів в домашніх умовах
 Торт "Снікерс"
Для тіста: З склянки борошна, 3 яйця, по 1,5 склянки гметани і цукру, 1,5 чайної ложечки порошку-розпушу- іача, 1 чайну ложечку соди, 3 столові ложки какао.
Усе це ретельно збиваємо, перемішуємо і ділимо на 2-3 частини. Відповідно випікаємо 2-3 коржі. А тим ча­сом готуємо крем.
Для приготування крему треба мати: 300 г печива "Хрустики", 300 г горішків арахісу, 400 г вершкового масла, 0,5 літрової банки ірисок.
Масло змішуємо з ірисками, додаємо горішки та пе­чиво, вимішуємо і цим кремом змащуємо коржі.
Перед подачею до столу торт слід витримати на хо­лоді не менше 2-3-х годин.
Рецепти тортів в домашніх умовах
 Торт довільної форми
Треба мати: 1 склянку цукру, 2 яйця і борошна стільки, щоб маса була рідкувата, 2 банки згущеного молока.
Випікаємо корж. Коли він охолоне, подрібнюємо йо­го. Крошево заливаємо однією банкою згущеного мо­лока і перемішуємо до однорідної маси, якій надаємо ту форму, яка вам до вподоби, і поливаємо готовий торт ще однією банкою згущеного молока. Прикрашає­мо шматочками фруктів, які є під рукою.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий