пятница, 22 ноября 2013 г.

Качка з грибами



Качка з грибами
Треба мати: качку середнього розміру (приблизно 1,5-2 кг), 500 г грибів, 2 цибулини, 100 г олії, 100 г со­євого соусу, сіль, перець - за смаком.
Гриби відварити, подрібнити. Цибулю дрібно посік­ти, обсмажити на олії і додати до грибів. Качку відва­рити в грибному бульйоні майже до готовності. Вий­няти, охолодити і змастити соєвим соусом. Усереди­ну покласти грибний фарш і зашити. Запекти в дуже гарячій духовці до готовності, постійно поливаючи жиром, що виділився. Перед подачею до столу ще раз полити соєвим соусом. Качка може бути самостійною стравою, але краще до неї подати на гарнір розсипчасту гречану кашу.
Рецепты приготовления Блюда из птицы смотрите еще по следующим ссылках  Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий