Качка з
грибами
Треба
мати: качку середнього
розміру (приблизно 1,5-2 кг), 500 г грибів, 2 цибулини, 100 г олії, 100 г соєвого
соусу, сіль, перець -
за смаком.
Гриби відварити,
подрібнити. Цибулю дрібно посікти, обсмажити на олії і додати до грибів. Качку
відварити в грибному бульйоні майже до готовності. Вийняти, охолодити і
змастити соєвим соусом. Усередину покласти грибний фарш і зашити. Запекти в
дуже гарячій духовці до готовності, постійно поливаючи жиром, що виділився.
Перед подачею до столу ще раз полити соєвим соусом. Качка може бути самостійною
стравою, але краще до неї подати на гарнір розсипчасту гречану кашу.
Рецепты приготовления Блюда из птицы смотрите еще по следующим ссылках Блюда из птицы
Рецепты приготовления Блюда из птицы смотрите еще по следующим ссылках Блюда из птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий