среда, 20 ноября 2013 г.

рецепт солянки домашней с картошкой



Рецепт солянки домашней с картошкой
Треба мати: 5-6 картоплин, 1 цибулину, 0,5 кільця копче­ної або напівкопченої ковбаси, 0,5 баночки оливок (з кісточ­кою або без кісточки - залежно від смаків), 4-5 штук кубиків „Галіна Бланка куряча), 1,5-2 столові ложки томатної пасти, 3-4 солоних або маринованих огірків, 0,5 л маринованих грибів, 3 л води.
Нарізати кубиками або соломкою картоплю і поставити варитись. А тим часом готуємо заправку-засмажку. Дрібно січемо цибулю, огірки, ріжемо шматочками ковбасу, грибоч­ки нарізуємо пластинами. Цибулю обсмажуємо до золотис­того кольору, до неї додаємо шматочки ковбаси, обсмажує­мо і додаємо огірки. Все разом обсмажуємо, додаємо гриби. В добре обсмажену масу вливаємо воду і розбавляємо томат-пасту. Додаємо трохи цукру, сіль, кубики „Галіна Блан­ка", лавровий лист, духмяний перець, якщо є - дрібку потер­того мускатного горіха. З’єднуємо картопляний бульйон з заправкою-засмажкою. В останню чергу вкидаємо в солянку оливки, куштуємо, при потребі додаємо потрібні спеції та сіль. Солянка має бути густішою, ніж суп.
Рецепты приготовления первых блюд смотрите по следующим ссылках: первые блюда

Комментариев нет:

Отправить комментарий