Рецепт солянки домашней с картошкой
Треба
мати: 5-6 картоплин, 1
цибулину, 0,5 кільця копченої або напівкопченої ковбаси, 0,5 баночки оливок (з
кісточкою або без кісточки - залежно від смаків), 4-5 штук кубиків „Галіна
Бланка куряча), 1,5-2 столові ложки томатної пасти, 3-4 солоних або маринованих
огірків, 0,5 л маринованих грибів, 3 л води.
Нарізати кубиками або соломкою картоплю і
поставити варитись. А тим часом готуємо заправку-засмажку. Дрібно січемо
цибулю, огірки, ріжемо шматочками ковбасу, грибочки нарізуємо пластинами. Цибулю
обсмажуємо до золотистого кольору, до неї додаємо шматочки ковбаси, обсмажуємо
і додаємо огірки. Все разом обсмажуємо, додаємо гриби. В добре обсмажену масу
вливаємо воду і розбавляємо томат-пасту. Додаємо трохи цукру, сіль, кубики
„Галіна Бланка", лавровий лист, духмяний перець, якщо є - дрібку потертого
мускатного горіха. З’єднуємо картопляний бульйон з заправкою-засмажкою. В
останню чергу вкидаємо в солянку оливки, куштуємо, при потребі додаємо потрібні
спеції та сіль. Солянка має бути густішою, ніж суп.
Рецепты приготовления первых блюд смотрите по следующим ссылках: первые блюда
Рецепты приготовления первых блюд смотрите по следующим ссылках: первые блюда
Комментариев нет:
Отправить комментарий