понедельник, 14 октября 2013 г.

страви з гарбуза з фото

 Страви з гарбуза з фото
(САЛАТ З ГАРБУЗОМ-ГРИЛЬ)

зелений салат шпинат, гарбуз, червоний солодкии перець, червона цибулина.
ДЛЯ СОУСУ:
1 ч. ложка готової гірчиці,1 ч. ложка меду,2-3 ст. ложки кип'яченої води. Салат і шпинат помити, просушити і крупно порвати.Гарбуз помити, очистити, нарізати пластинами і посмажити на сковороді- гриль. Остудити і нарізати гарбуз невеликими шматочками.Перець нарізати тонкими брусочками, цибулю - тонкими часточками (або півкільцями).Все перемішати. Ретельно змішати гірчицю, мед і воду. Заправити салат соусом.
Страви з гарбуза з фото

(ГАРБУЗОВИЙ САЛАТ З ФЕТОЮ)

200 г сиру фета,200 г запеченого гарбуза,2 ст. ложки оливкової олії,2 ч. ложки винного оцту,2 ст. ложки горішків або гарбузового насіння,сіль, перець, чебрець,Зелень.Фету і гарбуз нарізати на однакові шматочки, викласти на тарілку.Змішати олію, оцет, сіль, перець, чебрець. Заправити фету з гарбузом, притрусити насінням або горішками і зеленню.
Страви з гарбуза з фото
(ЗАКУСОЧНІ ГАРБУЗОВІ МАФІНИ З СИРОМ)

НА 18 ШТ.

1 склянка гарбузового пюре (з печеного гарбуза),3 ст. ложки натурального йогурту або кефіру,2 яйця,115 г вершкового масла (або олії без запаху),2 склянки борошна,1,5 ч. ложки розпушувача,1/4 ч. ложки червоного пекучого перцю — за бажанням,1/4 ч. ложки чорного перцю,1,5 ч. ложки солі,0,5 склянки цукру,1 і 1/4 склянки натертого сиру,2 ст. ложки гарбузового насіння,перець горошком - із суміші перців
Духовку розігріти до 200°С. Змастити форму для міні-мафінів.Збити занурювальним блендером гарбузове пюре. Натерти сир. Розтопити масло.До гарбузового пюре додати масло, потім яйця і йогурт, збити до однорідності. Окремозмішати борошноз розпушувачем, сіллю, чорним і червоним перцем, цукром і 3/4 сиру.Вилити рідку суміш до сухої, перемішати.Розлити тісто у підготовлені формочки. Посипати сиром, гарбузовим насінням і горошинами перцю.Випікати 20 хв., до золотисто-коричневої скоринки. Готові мафіни залишити у формах на 15-20 хв., потім вийняти.Можна подавати теплими.
 Страви з гарбуза з фото

(Печінковий паштет з гарбузом)

500 г курячої печінки,1 велика цибулина,150 г гарбуза,2 ст. ложки посічених горіхів,2 ст. ложки білого вина,10 горошин рожевого перцю,6 ягід ялівцю (сушеного),6 горошин чорного перцю,олія - для смаження,вершкове масло — до смаку,сіль-до смаку.
Цибулину нарізати, обсмажити в невеликій кількості олії.Печінку очистити від плівок і промити, обсушити, швидко обсмажити.Подрібнити смажені цибулю і печінку в блендері.Гарбуз дрібно нарізати, ледь обсмажити на вершковому маслі, додати вино, коли більша частина рідини випарується, зняти з вогню, остудити.Перець і ялівець подрібнити в ступці або млині, додати до печінки з цибулею .Паштет посолити, додати гарбуз і горіхи, перемішати.Перекласти паштет у миску і залити тонким шаром розтопленого вершкового масла або накрити плівкою і поставити в холодильник
.Смотрите еще рецепты по следующих ссылкам: страви із гарбуза  






Комментариев нет:

Отправить комментарий