Страви з гарбуза з фото
(САЛАТ З ГАРБУЗОМ-ГРИЛЬ)
зелений салат шпинат, гарбуз,
червоний солодкии перець, червона цибулина .
ДЛЯ СОУСУ:
1 ч. ложка готової гірчиці,1 ч.
ложка меду,2-3 ст. ложки кип'яченої води. Салат і шпинат помити, просушити і
крупно порвати.Гарбуз помити, очистити, нарізати
пластинами і посмажити на сковороді- гриль. Остудити і нарізати гарбуз
невеликими шматочками.Перець нарізати тонкими брусочками, цибулю - тонкими
часточками (або півкільцями).Все перемішати. Ретельно змішати гірчицю, мед і
воду. Заправити салат соусом.
Страви з гарбуза з фото
200 г сиру фета,200 г запеченого
гарбуза,2 ст. ложки оливкової олії,2 ч. ложки винного оцту,2 ст. ложки горішків
або гарбузового насіння,сіль, перець, чебрець, Зелень.Фету і гарбуз нарізати на однакові
шматочки, викласти на тарілку.Змішати олію, оцет, сіль, перець, чебрець.
Заправити фету з гарбузом, притрусити насінням або горішками і зеленню.
Страви з гарбуза з фото
НА 18 ШТ.
1 склянка гарбузового пюре (з
печеного гарбуза),3 ст. ложки натурального йогурту або кефіру,2 яйця,115 г
вершкового масла (або олії без запаху),2 склянки борошна,1,5 ч. ложки
розпушувача,1/4 ч. ложки червоного пекучого перцю — за бажанням,1/4 ч. ложки
чорного перцю,1,5 ч. ложки солі,0,5 склянки цукру,1 і 1/4 склянки натертого
сиру,2 ст. ложки гарбузового насіння,перець горошком - із суміші перців
Духовку розігріти до 200°С. Змастити
форму для міні-мафінів.Збити занурювальним блендером гарбузове пюре. Натерти
сир. Розтопити масло.До гарбузового пюре додати масло, потім яйця і йогурт,
збити до однорідності. Окремозмішати борошноз розпушувачем, сіллю, чорним і
червоним перцем, цукром і 3/4 сиру.Вилити рідку суміш до сухої, перемішати. Розлити
тісто у підготовлені формочки. Посипати сиром, гарбузовим насінням і горошинами
перцю.Випікати 20 хв., до золотисто-коричневої скоринки. Готові мафіни залишити
у формах на 15-20 хв., потім вийняти.Можна подавати теплими.
Страви з гарбуза з фото
500 г курячої печінки,1 велика
цибулина,150 г гарбуза,2 ст. ложки посічених горіхів,2 ст. ложки білого вина,10
горошин рожевого перцю,6 ягід ялівцю (сушеного),6 горошин чорного перцю,олія -
для смаження,вершкове масло — до смаку,сіль-до смаку.
Цибулину нарізати, обсмажити в
невеликій кількості олії.Печінку очистити від плівок і
промити, обсушити, швидко обсмажити. Подрібнити смажені цибулю і
печінку в блендері. Гарбуз дрібно нарізати, ледь обсмажити на
вершковому маслі, додати вино, коли більша частина рідини випарується, зняти з
вогню, остудити. Перець і ялівець подрібнити в ступці або млині,
додати до печінки з цибулею . Паштет посолити, додати гарбуз і
горіхи, перемішати. Перекласти паштет у миску і залити тонким шаром
розтопленого вершкового масла або накрити плівкою і поставити в холодильник
.Смотрите еще рецепты по следующих ссылкам: страви із гарбуза
.Смотрите еще рецепты по следующих ссылкам: страви із гарбуза
Комментариев нет:
Отправить комментарий