суббота, 4 апреля 2015 г.

ОМЛЕТ ЗІ СМЕТАНОЮ

3 порції                                                                        
4 яйця,200 г сметани 30 г пшеничного борошна 10 г вершкового масла 150 г листового салату. Сіль за смаком
1.Яйцо збити за допомогою віночка, невеликими порціями всипаючи борошно, посолити, додати сметану і знову збити.
2. Глибоку сковороду змастити вершковим маслом, влити в неї яєчну суміш, накрити кришкою, поставити на сильний вогонь і відразу ж зменшити його до мінімального.
Готувати омлет 15 хвилин, потім дати постояти ще 5 хвилин і розкласти по тарілках разом з нарубаним салатом.
Приготування страв із яєць дивіться тут.





Комментариев нет:

Отправить комментарий