суббота, 4 апреля 2015 г.

ОМЛЕТ З СИРОМ

2 порції
4 яйця 100 мл молока 30 г пшеничного борошна 70 г сиру твердих сортів 100 г олів'є 100 г плову 20 г вершкового масла Мелена чорний перець і сіль за смаком.
Яйця збити з молоком за допомогою віночка або блендера, всипати борошно і знову збити.
2 Додати в яєчну суміш сіль, чорний перець і вилити її в сковороду, змащену вершковим маслом.
3 Смажити омлет 5 хвилин під кришкою, потім перевернути, посипати натертим сиром і тримати на плиті ще 2 хвилини.
4 Готовий омлет згорнути конвертом, розкласти по тарілках і гарнірувати пловом і салатом. 
ОМЛЕТ З СИРОМ
3 яйця. 80 г сиру. 20 г вершкового масла. 20 г зеленої цибулі. 10 г зелені петрушки. Мелений чорний перець і сіль за смаком.
Для приготування омлету переважніше використовувати відкидний сир, у якого ніжніша консистенція. Яйця збити разом з сиром, сіллю і чорним перцем, вилити у форму, змащену вершковим маслом, посипати нарубаним зеленою цибулею і тримати в розігрітій до 180 ° С духовці до рум'янцю.
 Готовий омлет викласти на блюдо, перевернувши форму, і прикрасити гілочкою петрушки. Приготування страв із яєць дивіться тут.


Комментариев нет:

Отправить комментарий