Огірки мариновані з
часником по волгоградськи
Для приготування маринованих
огірків з часником треба мати: Часник ,
чорний мелений перець , огірки.
Для розсолу: на 10 л
води - 500 г солі , 500 г цукру , кріп , петрушка , 100 г оцтової есенції. Для приготування маринованих огірків з часником необхідно: Огірки ретельно промити
у двох водах , обрізати з двох сторін кінчики , залити окропом , закатати
кришкою , укутати ковдрою. Почати консервування , коли вода трохи охолоне ,
стане теплою . Приготування розсолу: у воду засипать сіль , цукор і
прокип'ятити в ній кріп і петрушку , після цього зелень вийняти. Перед тим як
заливати розсіл в банки , в нього додати оцтову есенцію ( розсіл повинен стояти
на маленькому вогні). Банки обшпарити окропом , на дно кожної банки укласти 2-3
зубки нарізаного
часнику , 1 / 4 ч. л. меленого перцю. Розкласти по банках огірки , залити
киплячим розсолом , закатати банки і укутати до повного охолодження. Тільки що ви переглянули мариновані огірки з часником. Рецепти
приготування дивіться
ще за наступними посиланнями: домашние
заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий