понедельник, 7 июля 2014 г.

мариновані огірки з часником

Огірки мариновані з часником по волгоградськи
Для приготування маринованих огірків  з часником треба мати: Часник , чорний мелений перець , огірки.

Для розсолу: на 10 л води - 500 г солі , 500 г цукру , кріп , петрушка , 100 г оцтової есенції. Для приготування маринованих огірків  з часником необхідно: Огірки ретельно промити у двох водах , обрізати з двох сторін кінчики , залити окропом , закатати кришкою , укутати ковдрою. Почати консервування , коли вода трохи охолоне , стане теплою . Приготування розсолу: у воду засипать сіль , цукор і прокип'ятити в ній кріп і петрушку , після цього зелень вийняти. Перед тим як заливати розсіл в банки , в нього додати оцтову есенцію ( розсіл повинен стояти на маленькому вогні). Банки обшпарити окропом , на дно кожної банки укласти 2-3 зубки нарізаного часнику , 1 / 4 ч. л. меленого перцю. Розкласти по банках огірки , залити киплячим розсолом , закатати банки і укутати до повного охолодження. Тільки що ви переглянули мариновані огірки  з часником. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий