Консервовані малосольні огірки
Для приготування консервованих малосольних
огірків треба мати: 2 кг огірків , 50 г зелені (кріп , листя хрону ) , 2 зубки
часнику , 5-6 стручків червоного перцю. Для приготування консервованих малосольних
огірків необхідно: вимиті невеликі
огірочки на з- 4 год замочують у холодній воді . У кожну 3 - літрову
банку кладуть по 2 кг огірків , зелень , часник , трькій стручковий перець. У 1
л кипящей води розчиняють 2 ст. л . солі , мнем розсіл охолоджують і заливають
ним підготовлені огірки . Накривают банки марлею ,
витримують 2 дні при кімнатній температурі. Потім банку накривають
жерстяної кришкою і стерилізують в киплячій воде 20-25 хв ,
герметично закупорюють , перевертають догори дном і охолоджують. Тільки що ви переглянули консервовані малосольні
огірки рецепт приготування.
Рецепти
приготування дивіться
ще за наступними посиланнями: домашние
заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий