ОГІРКИ, МАРИНОВАНІ З ЧЕРВОНОЮ СМОРОДИНОЙ
Для приготування огірків маринованих треба мати: Огірки.
Червона смородина.
Парасольки кропу. Часник. Листя хрону.
Для розсолу: 1 л
Йода. 30 г
солі. 30 г
цукру. 15 мл
70%-ної оцтової кислоти (на трилітрову банку). Для приготування огірків
маринованих необхідно: На дно
банок покласти листя хрону, парасольки кропу і часник, а потім наповнити
огірками і гілочками червоної смородини. Для приготування розсолу додати у воду
цукор, сіль і довести до кипіння. Двічі
залити банки окропом на 5 хвилин. Втретє залити огірки киплячим розсолом,
додати оцтову кислоту і закатати.
ОГІРКИ РІЗАНІ МАРИНОВАНІ ( ВАРІАНТ 1 )
Для приготування огірків маринованих треба мати: Огірки.
Зелень кропу .Чорний
перець горошком.
Лавровий лист.
Стручок гострого перцю.
Для маринаду:1 л води.
20 цукру. 25
г солі.
Чорний перець горошком , лавровий лист ,
парасольки кропу , зірочки гвоздики за смаком 10 мл 70 %-ної оцтової кислоти (
на трилітрову банку ) Для приготування огірків маринованих необхідно: Покласти на дно банок
чорний перець горошок,
зелень кропу , лавровий лист , гострий перець і наповнити нарізаними кружечками
огірками.Для приготування маринаду додати у воду цукор , сіль , лавровий лист ,
парасольки
кропу , зірочки гвоздики , чорний перець горошком і довести до кипіння.Двічі
залити банки окропом на 5 хвилин. Втретє залити огірки киплячим маринадом ,
додати оцтову кислоту і закатати.
ОГІРКИ РІЗАНІ МАРИНОВАНІ ( ВАРІАНТ 2 )
Для приготування огірків маринованих треба мати: Огірки.
Парасольки кропу. Корінь
хрону.
Лавровий лист.
Гострий перець.
Для маринаду: 1 л
води. 20
цукру. 25 г
солі.
Чорний перець горошком , лавровий лист,
корінь селери , насіння гірчиці за смаком 10 мл 70 %-ної оцтової кислоти ( на
трилітрову банку ) Для приготування огірків маринованих необхідно: Покласти на дно банки стручок гострого перцю , парасольки кропу , лавровий лист , нарубленний
корінь хрону і наповнити нарізаними кружечками огірками.Для приготування
маринаду додати у воду цукор , сіль , лавровий лист, корінь селери , насіння
гірчиці , чорний перець горошком і довести до кипіння. Двічі залити банку окропом на 5 хвилин. Потім
залити огірки киплячим маринадом , додати оцтову кислоту і закатати.
Огірки в березовому соку
Для приготування огірків маринованих треба мати: Огірки. Парасольки
кропу, часник, листя вишні та хрону за смаком.Для маринаду: 1,5 л
березового соку. 25 г
солі.30 г
цукру 10 мл 70%-ної оцтової кислоти (на трехлітровую
банку)
Для приготування огірків маринованих необхідно: На дно
банок покласти листя вишні та хрону, парасольки кропу, часник і наповнити
огірками. Для заливки всипати в березовий сік цукор, сіль і довести до кипіння. Двічі залити банки окропом на 5 хвилин, а
потім залити огірки киплячим маринадом, додати оцтову кислоту і закатати. Тільки що ви переглянули огірки мариновані рецепти приготування.Рецепти приготування
дивіться ще за наступними посиланнями: домашние
заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий