понедельник, 7 июля 2014 г.

огірки мариновані рецепти

ОГІРКИ, МАРИНОВАНІ З ЧЕРВОНОЮ СМОРОДИНОЙ
Для приготування огірків маринованих треба мати: Огірки. Червона смородина. Парасольки кропу. Часник. Листя хрону.
 Для розсолу: 1 л Йода. 30 г солі. 30 г цукру. 15 мл 70%-ної оцтової кислоти (на трилітрову банку). Для приготування огірків маринованих необхідно:  На дно банок покласти листя хрону, парасольки кропу і часник, а потім наповнити огірками і гілочками червоної смородини. Для приготування розсолу додати у воду цукор, сіль і довести до кипіння.  Двічі залити банки окропом на 5 хвилин. Втретє залити огірки киплячим розсолом, додати оцтову кислоту і закатати.
ОГІРКИ РІЗАНІ МАРИНОВАНІ ( ВАРІАНТ 1 )
Для приготування огірків маринованих треба мати: Огірки. Зелень кропу .Чорний перець горошком. Лавровий лист. Стручок гострого перцю.
 Для маринаду:1 л води. 20 цукру. 25 г солі.
Чорний перець горошком , лавровий лист , парасольки кропу , зірочки гвоздики за смаком 10 мл 70 %-ної оцтової кислоти ( на трилітрову банку ) Для приготування огірків маринованих необхідно:  Покласти на дно банок чорний перець горошок, зелень кропу , лавровий лист , гострий перець і наповнити нарізаними кружечками огірками.Для приготування маринаду додати у воду цукор , сіль , лавровий лист , парасольки кропу , зірочки гвоздики , чорний перець горошком і довести до кипіння.Двічі залити банки окропом на 5 хвилин. Втретє залити огірки киплячим маринадом , додати оцтову кислоту і закатати.
ОГІРКИ РІЗАНІ МАРИНОВАНІ ( ВАРІАНТ 2 )
Для приготування огірків маринованих треба мати: Огірки. Парасольки кропу. Корінь хрону. Лавровий лист. Гострий перець.
Для маринаду: 1 л води. 20 цукру. 25 г солі.
Чорний перець горошком , лавровий лист, корінь селери , насіння гірчиці за смаком 10 мл 70 %-ної оцтової кислоти ( на трилітрову банку ) Для приготування огірків маринованих необхідно: Покласти на дно банки стручок гострого перцю , парасольки кропу , лавровий лист , нарубленний корінь хрону і наповнити нарізаними кружечками огірками.Для приготування маринаду додати у воду цукор , сіль , лавровий лист, корінь селери , насіння гірчиці , чорний перець горошком і довести до кипіння. Двічі залити банку окропом на 5 хвилин. Потім залити огірки киплячим маринадом , додати оцтову кислоту і закатати.
Огірки в березовому соку
Для приготування огірків маринованих треба мати: Огірки. Парасольки кропу, часник, листя вишні та хрону за смаком.Для маринаду: 1,5 л березового соку. 25 г солі.30 г цукру 10 мл 70%-ної оцтової кислоти (на трехлітровую банку)
 Для приготування огірків маринованих необхідно:  На дно банок покласти листя вишні та хрону, парасольки кропу, часник і наповнити огірками. Для заливки всипати в березовий сік цукор, сіль і довести до кипіння.  Двічі залити банки окропом на 5 хвилин, а потім залити огірки киплячим маринадом, додати оцтову кислоту і закатати.Тільки що ви переглянули огірки мариновані рецепти приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  домашние заготовки


Комментариев нет:

Отправить комментарий