среда, 5 марта 2014 г.

Рулет з сьомги


Рулет з сьомги з вершковим сиром
 500 г солоної сьомги 200 г вершкового сиру Мускатний горіх і мелений білий перець за смаком
 Філе сьомги нарізати уздовж товстими пластинами і з'єднати їх в пласт. На середину викласти рівним шаром сир, попередньо змішаний з мускатно горіхом і білим перцем, і згорнути. Готовий рулет нарізати тонкими шматочками і подати на стіл.
Рулет з сьомги со шпинатом
1 кг філе сьомги 500 г шпинату 200 г сиру твердих сортів 50 г зеленої цибулі. Листовий салат для прикраси. Мелений мускатний горіх , мелений білий перець і сіль за смаком
Філе сьомги злегка відбити і натерти з обох сторін сумішшю мускатного горіха , білого перцю і солі.
Шпинат нашаткувати , з'єднати з натертим на дрібній тертці сиром , нарубаною зеленою цибулею , додати мускатний горіх , посолити , поперчити і перемішать .
Отриману масу розподілити по рибному філе , згорнути , обв'язати ниткою і запікати в духовці при температурі 180 ° С протягом 20-25 хвилин. Готовий рулет подати на стіл на листі салату , нарізавши порційними шматочками. Тільки що ви переглянули рецепт приготування Рулет з сьомги.Рецепти приготування рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий