Тісто: 8 яєць, 8 ст. ложок цукру, 5 ст. ложок борошна, 2 ст. ложки какао, 0,5
скл. мелених горіхів, 100 г потертого чорного шоколаду.
Крем: 200 г чорного шоколаду, 300
г масла, 0,5 скл. цукрової пудри, 2 ст. ложки коньяку.
Цукрова мастика: сухе молоко,
цукрова пудра, сире згущене молоко (у рівних пропорціях), трохи лимонного соку,
харчові барвники.
Приготування. Спекти шоколадний бісквіт, дати
вистояти 6 годин і розрізати на 3 коржі. Шоколад розтопити на водяній бані.
Масло збити із цукровою пудрою, додати розтоплений шоколад, збити на крем,
наприкінці додати коньяк. Перекладати коржі шоколадним кремом і покрити
цукровою мастикою. З неї ж зробити квіти або інші прикраси, додаючи харчові
барвники. Тільки що ви переглянули: Шоколадний торт рецепт приготування.Рецепти
приготування дивіться ще за наступними посиланнях: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий