вторник, 11 февраля 2014 г.

Салат з курки і грибів


 2 шт курячої грудки, 200 г грибів (бажано лисичок), 2 ст. л. рослинного масла, 2 цибулини, 8 шт брокколі, 20 ягід винограду кишмиш, перець, сіль, соєвий соус за смаком
 Курячі грудки, брокколі і гриби відварити окремо в киплячій підсоленій воді до готовності. Філе і гриби остудити, нарізати соломкою, обжарить в розігрітій олії 3-5 хв. Лук тонко нашаткувати. До філе з грибами додати брокколі і цибулю і смажити ще 2-3 хвилини. Заправить соєвим соусом і перцем. При подачі прикрасити виноградом. Тільки що ви подивилися Салат з курки  і грибів.Рецепти приготування салатів дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий