2 шт курячої грудки, 200 г грибів
(бажано лисичок), 2 ст. л. рослинного масла, 2 цибулини, 8 шт брокколі, 20 ягід
винограду кишмиш, перець, сіль, соєвий соус за смаком
Курячі грудки, брокколі і гриби відварити
окремо в киплячій підсоленій воді до готовності. Філе і гриби остудити,
нарізати соломкою, обжарить в розігрітій олії 3-5 хв. Лук тонко нашаткувати. До
філе з грибами додати брокколі і цибулю і смажити ще 2-3 хвилини. Заправить
соєвим соусом і перцем. При подачі прикрасити виноградом. Тільки що ви подивилися Салат з курки і грибів.Рецепти приготування салатів
дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски
Комментариев нет:
Отправить комментарий