четверг, 20 февраля 2014 г.

Гречаники з грибами


Треба мати: 200 г гречаної крупи, 0,5 л води, 350 г гри­бів, бульйонний грибний кубик, 2 яйця, 100 г топленого масла, 50 г олії, 2 цибулини, сіль, перець - за смаком.
Зварити гречану кашу з грибним бульйонним кубиком. Трохи охолодити кашу і змішати зі збитим яйцем, обсмаже­ною до золотистого кольору цибулею, подрібненими кон­сервованими грибами, перцем і сіллю. Отриману масу вик­ласти рівним шаром не змащене маслом деко чи сковоро­ду, дати повністю охолонути, нарізати порційними шматоч­ками і обсмажити з обох боків на топленому маслі. Тільки що ви переглянули рецепт гречаники з грибами. Рецепти приготування  дивіться ще за наступними посиланнях: Блюда из круп, и макаронных изделий 

Комментариев нет:

Отправить комментарий