Треба
мати: 200 г гречаної крупи,
0,5 л води, 350 г грибів, бульйонний грибний кубик, 2 яйця, 100 г топленого
масла, 50 г олії, 2 цибулини, сіль, перець - за смаком.
Зварити гречану кашу з грибним бульйонним кубиком.
Трохи охолодити кашу і змішати зі збитим яйцем, обсмаженою до золотистого
кольору цибулею, подрібненими консервованими грибами, перцем і сіллю. Отриману
масу викласти рівним шаром не змащене маслом деко чи сковороду, дати повністю
охолонути, нарізати порційними шматочками і обсмажити з обох боків на
топленому маслі. Тільки
що ви переглянули рецепт гречаники з грибами.
Рецепти
приготування дивіться ще за наступними посиланнях: Блюда из круп, и
макаронных изделий
Комментариев нет:
Отправить комментарий