суббота, 4 января 2014 г.

рецепт випічки домашнього хліба

Для випічки домашнього хліба треба мати: 500 г гарного пшеничного борошна, склянку молока, 1 чайну ложечку цукру, дрібку солі, 1 яйце, 0,5 склянки олії, дріжджі, можна 4 пакетики сухих дріжджів. Для випічки домашнього хліба необхідно: 
 Змішати молоко, дріжджі, цукор і половину борошна. Ставимо в тепле місце і накриваємо каструлю рушником. Через годину тісто збільшиться удвічі. Тоді до нього треба додати решту продуктів і починаємо місити тісто до тих пір, поки воно не буде легко відлипати від рук. Знову кладемо тісто в каструлю, накриваємо рушником і зали­шаємо у теплому місці. Коли об’єм тіста подвоїться, треба сформувати 2 батона, викласти їх на вистелене пергаментом і змащене жиром деко, зробити ножем насічки і залишити на 20-30 хв. для розстойки. І тіль­ки потім поставити деко в не дуже гарячу духовку.
Готовність випічки пере­віряємо дерев’яною шпажкою.Тільки що ви переглянули рецепт випічки домашнього хліба: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий