Для випічки домашнього хліба треба мати: 500
г гарного пшеничного борошна, склянку молока, 1 чайну ложечку цукру, дрібку
солі, 1 яйце, 0,5 склянки олії, дріжджі, можна 4 пакетики сухих дріжджів. Для випічки домашнього хліба необхідно:
Змішати молоко, дріжджі, цукор і половину борошна. Ставимо в тепле місце і накриваємо каструлю рушником. Через годину тісто збільшиться удвічі. Тоді до нього треба додати решту продуктів і починаємо місити тісто до тих пір, поки воно не буде легко відлипати від рук. Знову кладемо тісто в каструлю, накриваємо рушником і залишаємо у теплому місці. Коли об’єм тіста подвоїться, треба сформувати 2 батона, викласти їх на вистелене пергаментом і змащене жиром деко, зробити ножем насічки і залишити на 20-30 хв. для розстойки. І тільки потім поставити деко в не дуже гарячу духовку.
Змішати молоко, дріжджі, цукор і половину борошна. Ставимо в тепле місце і накриваємо каструлю рушником. Через годину тісто збільшиться удвічі. Тоді до нього треба додати решту продуктів і починаємо місити тісто до тих пір, поки воно не буде легко відлипати від рук. Знову кладемо тісто в каструлю, накриваємо рушником і залишаємо у теплому місці. Коли об’єм тіста подвоїться, треба сформувати 2 батона, викласти їх на вистелене пергаментом і змащене жиром деко, зробити ножем насічки і залишити на 20-30 хв. для розстойки. І тільки потім поставити деко в не дуже гарячу духовку.
Готовність
випічки перевіряємо дерев’яною шпажкою.Тільки що ви переглянули рецепт випічки домашнього хліба: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий