Щоб зробити десерт необхідно: Беремо 10 доволі великих яблук, видаляємо серцевину і варимо яблука
у 3-х склянках води. Додаємо по одній чайній ложечці кориці, лимонної цедри,
столову ложку білого вина, скибку потертої на тертушці білої булки.Варені яблука протираємо крізь сито
у супову миску, туди ж доливаємо проціджений яблучний відвар і залишаємо у
прохолодному місці. До охолодженої маси влити 1 літр червоного вина, додати
сік одного лимона, 200 г цукру та столову ложку малинового варення. Все
перемішати і холодним подавати до столу.Тільки що ви переглянули як зробити десерт : Рецепти приготування десертів дивіться ще
за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий