воскресенье, 19 января 2014 г.

Як зробити десерт

Щоб зробити десерт необхідно:  Беремо 10 доволі ве­ликих яблук, видаляємо серцевину і варимо яб­лука у 3-х склянках во­ди. Додаємо по одній чайній ложечці кориці, лимонної цедри, столову ложку білого вина, скибку потертої на тертушці білої булки.Варені яблука протираємо крізь сито у супову миску, туди ж доливаємо процідже­ний яблучний відвар і залишаємо у прохо­лодному місці. До охолодженої маси влити 1 літр червоного вина, додати сік одного ли­мона, 200 г цукру та столову ложку малино­вого варення. Все перемішати і холодним подавати до столу.Тільки що ви переглянули як зробити десерт  : Рецепти приготування десертів  дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий