понедельник, 20 января 2014 г.

як приготувати налисники

  Для приготування налисників сирніх необхідно:

Для тіста треба мати: 1 склянку борошна, 2 склянки молока, 2 яйця.
Для начинки: редьку солодких сортів - 5 шт. (невеликих), 1 столову ложку тертого плавленого сиру, олію.  Для приготування налисників необхідно:Просіяне борошно всипати в емальовану миску, зробити в центрі заглибину, влити туди молоко, змішане з яйцями, швидко замісити тісто, добре його збити і залишити за кімнатної температури на 1-2 год.Млинчики випікати звичайним способом. На випечений млинчик покласти начинку і загорнути у вигляді конвертика так, щоб її не було видно. Підготовлені налисники покласти на сухе деко, у форму чи на велику сковороду і поставити у гарячу духовку на 8-10 хв. Подавати до супу або чаю.
Приготування начинки. До натертої на тертці з великими отворами редьки додати дрібно посічені білки круто зварених яєць, розтерті із сметаною круто зварені жовтки та натертий плавлений сир.
Ще страва з сира Сирна закускаТреба мати: 500 г солодкого сиру, 2 плавлених сирки, листя зеленого салату, 2 помідора, майонез, сіль, перець, зелений салат.
Сир з плавленими сирками злегка посолити, заправити майонезом і добре перемішати. На тарілку викласти листки зеленого салату, а на них  приготовлену закуску. Зверху покласти кружечки помідора й прикрасити маленькими листочками зеленого салату, поперчити за смаком.Тільки що ви переглянули як приготувати налисники: Рецепти приготування  дивіться ще за наступними посиланнями:Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги






Комментариев нет:

Отправить комментарий