воскресенье, 26 января 2014 г.

жульєн з грибами


Зараз модно готувати жульєни. Вони можуть бути порційними або для всієї сім'ї - на ціле деко. Для приготування жульєна з грибами: Треба мати: 1 кг курячого філе, 1 кг шампіньйонів або інших грибів, 500 г твердого сиру, 2 пакети майо­незу (400 г), сіль, перець кладемо за смаком.
Куряче філе нарізаємо шматочками і смажимо на олії. На другій сковороді на вершковому маслі смажи­мо гриби, додаємо подрібнену цибулину, а можна і без цибулі. Це залежить від уподобань. Солимо й перчимо за смаком. На змащене олією деко викладаємо шара­ми курку та гриби. Заливаємо майонезом, посипаємо тертим сиром, ставимо у духовку на ЗО хв. за темпера­тури 180-200°С. Стежимо, щоб жульєн не підгорів.
Тільки що ви переглянули рецепт приготування жульєна з грибами  : Рецепти приготування страв з птиці дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий