Зараз модно
готувати жульєни. Вони можуть бути порційними або для всієї сім'ї - на ціле
деко. Для
приготування жульєна з грибами: Треба мати: 1 кг курячого філе, 1 кг
шампіньйонів або інших грибів, 500 г твердого сиру, 2 пакети майонезу (400 г),
сіль, перець кладемо за смаком.
Куряче філе нарізаємо шматочками і смажимо
на олії. На другій сковороді на вершковому маслі смажимо гриби, додаємо
подрібнену цибулину, а можна і без цибулі. Це залежить від уподобань. Солимо й
перчимо за смаком. На змащене олією деко викладаємо шарами курку та гриби.
Заливаємо майонезом, посипаємо тертим сиром, ставимо у духовку на ЗО хв. за
температури 180-200°С. Стежимо, щоб жульєн не підгорів.
Тільки що ви переглянули рецепт приготування жульєна з грибами : Рецепти приготування страв з птиці дивіться ще за наступними
посиланнями: Блюда из
птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий