Бісквіт з м'ясом
Щоб приготувати бісквіт
з м'ясом треба мати для тіста: 180 г борошна та 5 яєць.
Щоб приготувати
начинку для торта, треба мати: 300-400 г будь-якого смаженого або вареного
м'яса, пропущеного через м'ясорубку, 50 г цибулі, ЗО г жиру, 3-4 ложки
сметани, сіль, перець, 1 ложку рубленого зеленого кропу та петрушки. Для приготування бісквіту необхідно:Спочатку готуємо начинку. Смажене або варене
м'ясо пропускаємо через м’ясорубку, додаємо до нього підсмажену до золотистого
кольору цибулю, сметану, подрібнену зелень. За смаком додаємо сіль та перець.
Якщо начинка надмірно густа та сухувата, треба додати 3-4 столові ложки
бульйону. Начинка готова.
Форму для торта густо змащуємо жиром і готуємо
тісто. Жовтки ретельно збиваємо до утворення піни. Додаємо борошно і сметану
(1 ст. ложка), солимо. Половину тіста виливаємо у форму. На тісто рівномірно
викладаємо м’ясний фарш. Краще вийде, якщо взяти м’ясо рукою і рівномірно
розкласти. М’ясо треба накрити тістом, що залишилося. Вирівняти верх і
поставити випікати до не дуже гарячої духовки на 30-40 хв. Коли бісквіт
підрум'яниться і краї відстануть від форми, його треба обережно вийняти з
духовки так, щоб він не осів, трохи охолодити, прикласти дощечку і обережно за
її допомогою перекласти на блюдо. І тільки потім бісквіт треба порізати на
порції. М’ясний бісквіт їдять як гарячим, так і холодним. Зверху на
новорічному бісквіті можна із гілочок петрушки та кропу викласти форму ялинки.Тільки що ви переглянули приготування бісквіту
Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий