суббота, 4 января 2014 г.

приготування бісквіту

Бісквіт з м'ясом
  Щоб приготувати  бісквіт з м'ясом треба мати для тіста: 180 г борошна та 5 яєць.
Щоб приготувати начинку для торта, треба мати: 300-400 г будь-якого смаженого або вареного м'яса, пропущеного че­рез м'ясорубку, 50 г цибулі, ЗО г жиру, 3-4 ложки сметани, сіль, перець, 1 ложку рубленого зеленого кропу та петрушки.   Для приготування бісквіту необхідно:Спочатку готуємо начинку. Смажене або варене м'ясо пропускаємо через м’ясорубку, додаємо до нього підсмаже­ну до золотистого кольору цибулю, сметану, подрібнену зе­лень. За смаком додаємо сіль та перець. Якщо начинка над­мірно густа та сухувата, треба додати 3-4 столові ложки бульйону. Начинка готова.
Форму для торта густо змащуємо жиром і готуємо тісто. Жовтки ретельно збиваємо до утворення піни. Додаємо бо­рошно і сметану (1 ст. ложка), солимо. Половину тіста вили­ваємо у форму. На тісто рівномірно викладаємо м’ясний фарш. Краще вийде, якщо взяти м’ясо рукою і рівномірно розкласти. М’ясо треба накрити тістом, що залишилося. Ви­рівняти верх і поставити випікати до не дуже гарячої духовки на 30-40 хв. Коли бісквіт підрум'яниться і краї відстануть від форми, його треба обережно вийняти з духовки так, щоб він не осів, трохи охолодити, прикласти дощечку і обережно за її допомогою перекласти на блюдо. І тільки потім бісквіт треба порізати на порції. М’ясний бісквіт їдять як гарячим, так і хо­лодним. Зверху на новорічному бісквіті можна із гілочок пет­рушки та кропу викласти форму ялинки.Тільки що ви переглянули приготування бісквіту
 Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий