понедельник, 30 декабря 2013 г.

овочеве асорті

Для приготування овочевого асорті треба мати:  по 1 кг кабачків, огірків, зелених помідорів, спаржевої квасолі, вареної цвітної капусти і ош­пареного окропом солодкого перцю; по 0,5 кг цибулі і вареної моркви. Для приготування овочевого асорті необхідно:  Маринад із розрахунку на трилітрову банку готуємо так: 1 л води, 7 столових ложок оцту, 100 г солі, 50 г цук­ру. На дно банки покласти корінь хрону, 6 горошин духмя­ного перцю і трохи гіркого, зелень петрушки і кропу - за смаком, 6 зубків часнику. Потім покласти в маринад усі овочі по порядку і стерилізувати одну годину. Розкласти в підготовлені банки і закатати кришками. Вихід - 15 пів­літрових банок.Тільки що ви переглянули овочеве асорті рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий