понедельник, 30 декабря 2013 г.

закуска з огірків

Закуска з огірків і яблук

Для приготування закуски з огірків і яблук треба мати:  із розрахунку на 5 півлітрових банок: 1,5 кг огірків, 2 столові ложки солі, 200 г яблук, 4 зубки часни­ку, 400 г цибулі, 4 стебла селери, пучок кропу, 0, 5 л оцту 9%-ного, 200 г цукру, 1 чайну ложечку меленого чорного перцю, 1 чайну ложечку меленого коріандру, 1 чайну ло­жечку гірчиці сухої, півсклянки соняшникової олії, 5 лав­рових листочків.Для приготування закуски з огірків і яблук необхідно:  Огірки порізати на шматочки, посолити і залишити на ніч. Яблуко почистити і нарізати дрібними кубиками. Се­леру, цибулю і часник також нарізати кубиками. Кріп по­сікти. З огірків злити сік, який виділився за ніч у окремий посуд. Потім на середньому вогні протягом ЗО хв. уварю­вати суміш з огірків, яблук, цибулі, часнику, селери з оц­том, цукром, прянощами й кропом.Дві столові ложки посіченого кропу відкласти. Помі­шуючи, влити у каструлю огірковий сік. Наприкінці варін­ня додати кріп, що залишився, і олію. Закуску розкласти в підготовлені банки і в кожну покласти по одному лавро­вому листочку й закатати, перевернути догори дном, накрити рушником або простирадлом.Тільки що ви переглянули закуска з огірків і яблук рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий