Для приготування млинців з яблуками треба мати: 10
ст. ложок борошна, 6 яєць, 4 ст. ложки цукру, 3 склянки молока, цедру 1 лимона,
2 яблука, 2 ст. ложки води, 3 ст. ложки олії.Для приготування млинців з яблуками необхідно: Жовтки розтираємо з трьома столовими ложками цукру,
додаємо лимонну цедру, олію, борошно, молоко, збиті білки. Все ретельно
перемішуємо і випікаємо тоненькі млинчики. До цих млинчиків готуємо яблучну начинку. Яблука
чистимо, нарізуємо кубиками, кладемо на чисту сковороду без жиру, засипаємо
цукром, що залишився і ставимо на слабкий вогонь. Коли цукор стане рідким,
перемішуємо і додаємо воду. Яблука доводимо до консистенції пюре. Начинку
охолоджуємо і тільки після цього змащуємо
нею млинці. Коли немає часу на приготування яблучної начинки,
можна використати будь-яке варення.Тільки що ви переглянули млинці з яблуками рецепт приготування.Рецепти
приготування дивіться
ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий