воскресенье, 8 декабря 2013 г.

млинці з яблуками

Для приготування млинців з яблуками треба мати:  10 ст. ложок борошна, 6 яєць, 4 ст. ложки цукру, 3 склянки молока, цедру 1 лимона, 2 яблука, 2 ст. ложки води, 3 ст. ложки олії.Для приготування  млинців з яблуками необхідно: Жовтки розтираємо з трьома столовими ложками цук­ру, додаємо лимонну цедру, олію, борошно, молоко, зби­ті білки. Все ретельно перемішуємо і випікаємо тоненькі млинчики. До цих млинчиків готуємо яблучну начинку. Яблука чистимо, нарізуємо кубиками, кладемо на чисту сково­роду без жиру, засипаємо цукром, що залишився і стави­мо на слабкий вогонь. Коли цукор стане рідким, перемі­шуємо і додаємо воду. Яблука доводимо до консистенції пюре. Начинку охолоджуємо і тільки після цього змащує­мо нею млинці. Коли немає часу на приготування яблуч­ної начинки, можна використати будь-яке варення.Тільки що ви переглянули млинці з яблуками рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий