воскресенье, 8 декабря 2013 г.

Запіканка з куркою


Для приготування запіканки з куркою треба мати:  1 велике куряче філе, 2 середні моркви­ни, 100 г цвітної капусти, 1 жовток, 1 чайну ложечку вершкового масла, сіль - за смаком.Для приготування  запіканки з куркою необхідно: Філе, моркву і капусту варимо в окремому посуді. Від­варену курку пропускаємо через м'ясорубку. Солимо, перчимо за смаком, додаємо сирий жовток. Коли овочі охолонуть, їх треба протерти через сито або пропустити через м’ясорубку. Вогнетривкий посуд змащуємо мас­лом, на дно кладемо курятину, зверху овочеве пюре. Кропимо олією і ставимо у розігріту духовку. Запікаємо до готовності (до рум’яної шкірочки) - 10-15 хв.Тільки що ви переглянули запіканка з куркою рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий