Для приготування запіканки з куркою треба мати: 1
велике куряче філе, 2 середні морквини, 100 г цвітної капусти, 1 жовток, 1
чайну ложечку вершкового масла, сіль - за смаком.Для приготування запіканки з куркою необхідно: Філе, моркву і капусту варимо в окремому посуді.
Відварену курку пропускаємо через м'ясорубку. Солимо, перчимо за смаком,
додаємо сирий жовток. Коли овочі охолонуть, їх треба протерти через сито або
пропустити через м’ясорубку. Вогнетривкий посуд змащуємо маслом, на дно
кладемо курятину, зверху овочеве пюре. Кропимо олією і ставимо у розігріту
духовку. Запікаємо до готовності (до рум’яної шкірочки) - 10-15 хв.Тільки що ви переглянули запіканка з куркою рецепт приготування.Рецепти
приготування дивіться
ще за наступними посиланнями: Блюда из птицы
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий