суббота, 28 декабря 2013 г.

Борщ з чорносливом і грибами



Для приготування  борща з чорносливом і грибами
 треба мати:  10 г сухих білих грибів, 750 г бульйону, не­великий варений буряк, морквину, петрушку, цибулину, ЗО г томатної пасти, 20 г маргарину, по чайній ложці цук­ру й оцту, 40 г чорносливу.
Для приготування борща з чорносливом і грибами необхідно:  Зварити неочищений помитий буряк, нарізати солом­кою, залити бульйоном, додати оцет і тушкувати. Далі додають тушковані моркву, корінь петрушки, цибулю, заправлені борошном, а також перець, сіль, лавровий листочок. Потім вкидають нарізані соломкою варені білі гриби і доводять до готовності. Чорнослив варять окре­мо і кладуть у борщ разом з відваром перед тим, як пода­ти до столу.Тільки що ви переглянули борщ з чорносливом і грибами рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   первые блюда

Комментариев нет:

Отправить комментарий