Для приготування борща з чорносливом і грибами
треба мати: 10 г
сухих білих грибів, 750 г бульйону, невеликий варений
буряк, морквину, петрушку, цибулину, ЗО г томатної пасти, 20 г маргарину, по чайній
ложці цукру й оцту, 40 г чорносливу.
Для приготування борща з чорносливом і грибами необхідно: Зварити неочищений помитий буряк, нарізати соломкою,
залити бульйоном, додати оцет і тушкувати. Далі додають тушковані моркву,
корінь петрушки, цибулю, заправлені борошном, а також перець, сіль, лавровий
листочок. Потім вкидають нарізані соломкою варені білі гриби і доводять до
готовності. Чорнослив варять окремо і кладуть у борщ разом з відваром перед
тим, як подати до столу.Тільки що ви переглянули борщ з чорносливом і грибами рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: первые
блюда
Комментариев нет:
Отправить комментарий