суббота, 28 декабря 2013 г.

приготування кручеників

Крученики по-гуцульському

Для приготування  кручеників треба мати: 800 г вирізки яловичини, 80 г сала, 2 зубочка часнику, 2 столові ложки борошна, 60 г олії, 120 г кетчупу або соус з томатної пасти з часником, сіль та перець.Для приготування  кручеників необхідно: М'ясо ріжуть на 4 шматочка, солять, посипають пер­цем, намазують перемеленими на м'ясорубці салом з часником і загортають у вигляді ковбаски. Далі панірують у борошні і смажать на сковорідці. Соус готують так: перемішують 2 столових ложки мас­ла, 60 г томатної пасти, 2 столових ложки цукру, подріб­нені часник і зелень кропу.До кручеників подають гарнір з крокетів та свіжих са­лату, помідорів, огірків і відвареної цвітної капусти.Тільки що ви переглянули приготування кручеників рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий