Для приготування заливних треба мати: 8-10 яєць, желатин — 20-30 г, курячий
бульйон (або кубики) — 1,5-2 склянки, варена ковбаса — 150- 200 г,
консервована кукурудза — півбанки, солодкий червоний перець,
зелень петрушки. Для приготування заливних необхідно: Желатин замочити в курячому бульйоні на 1-2
години. Нагрівати на плиті бульйон із желатином до повного розчинення (не
кип’ятити). Із тупого кінця яєць обережно зробити ножем отвори діаметром 1,5-2
см. Білок і жовток вилити (їх використовують для випічки чи приготування яєчні,
омлетів), а саму шкаралупу ретельно вимити содовим розчином і прополоскати.
Варену ковбасу і солодкий перець порізати кубиками. Цими ж інгредієнтами та
кукурудзою із зеленню заповнити весь порожній простір у шкаралупах. Потім їх
залити бульйоном із желатином. Яйця поставити в холодне місце на кілька годин.
Перед подачею на стіл обережно очистити їх від шкаралупи, як звичайні варені.
Заливні яйця зберігають первісну форму, проте вирізняються оригінальним
наповнювачем. За бажання “крашанки” можна зробити різнокольоровими: жовті (з
кукурудзою і морквою), зелені (із зеленою цибулею, огірком чи горошком),
рожеві (з ковбасою), червоні (із солодким перцем чи буряком) та ін. Тільки що ви переглянули заливні рецепт приготування.Рецепти приготування
дивіться ще за наступними посиланнями: Вторые блюда
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий