суббота, 7 декабря 2013 г.

заливні рецепт


Для приготування заливних треба мати:  8-10 яєць, желатин — 20-30 г, курячий бульйон (або кубики) — 1,5-2 склянки, варена ковбаса — 150- 200 г, консервована кукурудза — півбанки, солодкий червоний перець, зелень петрушки. Для приготування  заливних необхідно: Желатин замочити в курячому бульйоні на 1-2 години. Нагрівати на плиті бульйон із желатином до повного розчи­нення (не кип’ятити). Із тупого кінця яєць обережно зробити ножем отвори діаметром 1,5-2 см. Білок і жовток вилити (їх використовують для випічки чи приготування яєчні, омлетів), а саму шкаралупу ретельно вимити содовим розчи­ном і прополоскати. Варену ковбасу і солодкий перець порізати кубиками. Цими ж інгредієнтами та кукурудзою із зе­ленню заповнити весь порожній простір у шкаралупах. Потім їх залити бульйо­ном із желатином. Яйця поставити в холодне місце на кілька годин. Перед по­дачею на стіл обережно очистити їх від шкаралупи, як звичайні варені. Заливні яйця зберігають первісну форму, проте вирізняються оригінальним наповнюва­чем. За бажання “крашанки” можна зробити різнокольоровими: жовті (з куку­рудзою і морквою), зелені (із зеленою цибулею, огірком чи горошком), рожеві (з ковбасою), червоні (із солодким перцем чи буряком) та ін. Тільки що ви переглянули заливні рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   Вторые блюда 

Комментариев нет:

Отправить комментарий