суббота, 7 декабря 2013 г.

бублики фаршировані

БУБЛИКИ, ФАРШИРОВАНІ М’ЯСНОЮ НАЧИНКОЮ
 Для приготування фаршированих бубликів треба мати: бублики — 200 г, молоко чи вода для їх розмочування, твер­дий сир — 150 г, майонез, олія.

Для начинки: куряче чи свиняче м’ясо — 200 г, петрушка, кріп, сіль, перець, майонез — 1 ст. ложка, ци­буля — 1 шт., часник — 2 зубки.
Для приготування фаршированих бубликів необхідно:  Бублики в мисці залити молоком чи водою на 10 хв., періодично перемі­шуючи: вони повинні лише набухну­ти. М’ясо і цибулину перекрутити на м’ясорубку, часник і зелень подріб­нити і додати разом із перцем та сіл­лю до фаршу. Все добре перемішати. На змащене олією деко покласти буб­лики, на кожен із яких викладати не­великими порціями фарш. За бажання можна полити бублики майонезом і посипати тертим сиром. Випікати 15- 20 хв. у духовці, розігрітій до 180°С.Тільки що ви переглянули бублики фаршировані рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий