БУБЛИКИ, ФАРШИРОВАНІ М’ЯСНОЮ НАЧИНКОЮ
Для приготування фаршированих бубликів треба мати: бублики — 200 г, молоко чи вода для їх розмочування, твердий сир —
150 г, майонез, олія.
Для начинки: куряче чи свиняче м’ясо — 200 г,
петрушка, кріп, сіль, перець, майонез — 1 ст. ложка, цибуля — 1 шт.,
часник
— 2 зубки.
Для приготування фаршированих бубликів необхідно: Бублики
в мисці залити молоком чи водою на 10 хв., періодично перемішуючи: вони
повинні лише набухнути. М’ясо і цибулину перекрутити на м’ясорубку, часник і
зелень подрібнити і додати разом із перцем та сіллю до фаршу. Все добре
перемішати. На
змащене олією деко покласти бублики, на кожен із яких викладати
невеликими порціями фарш. За бажання можна полити бублики майонезом і посипати
тертим сиром. Випікати 15- 20 хв. у духовці, розігрітій до 180°С.Тільки що ви переглянули бублики фаршировані рецепт приготування.Рецепти приготування
дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из мяса
Комментариев нет:
Отправить комментарий